Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Acil Müdahale odasını darmadağın ettiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/434996-acil-mudahale-odasini-darmadagin-ettiler.html)

bluemoon24 21-10-2009 11:58 AM

Acil Müdahale odasını darmadağın ettiler
 


VAN (İHA) - Vanda bir grup vatandaş, ölümünü kabullenemedikleri yakınlarının acısından dolayı Yüzüncü Yıl üniversitesi (YYü) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi acil cerrahi müdahale odasını harabeye çevirdi.


Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde bir kurşunlanma olayı ile ilgili hastaneye getirilirken yolda hayatını kaybeden hasta, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Durumun yakınlarına bildirilmesi üzerine hastayı görmek isteyen 20 kişilik bir grup, acil müdahale odasına girerek içeride bulunan tüm cihazları kırıp döktü. Daha sonra olay yerine çağrılan çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 kişi gözaltına alındı. Kullanılamaz hale gelen müdahale odasının içler acısı durumuna hastane yetkilileri ve vatandaşlar tepki gösterirken, olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.



Olayın ardından çeşitli hastanelerden YYü Tıp Fakültesi acil servisine sevk edilen hastalar geri çevrilirken, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mahsur Kamacı, hastasının alınmasını isteyen vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Tüm cihazların kırıldığını, hastalara müdahale edemediklerini anlatan Prof. Dr. Kamacı, vatandaşı güçlükle sakinleştirdi.



Hastanenin mağduriyeti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan YYü Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yeşim Edirne, 10 bin YTL tutarında bir zararın mevcut olduğunu belirtti. Gerekli tutanakların tutulduğunu ve olayın savcılığa intikal ettiğini belirten Edirne, herhangi acil bir hastanın gelmesi durumunda zor anlar yaşamaya devam edeceklerini kaydetti.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.