Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Dr. Mehmet Öz Dünyanın Etkili 100 Kişisi İçinde (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/434804-dr-mehmet-oz-dunyanin-etkili-100-kisisi-icinde.html)

bluemoon24 21-10-2009 11:43 AM

Dr. Mehmet Öz Dünyanın Etkili 100 Kişisi İçinde
 


Time dergisi, 2008 yılı için dünyanın en etkili 100 ismini belirledi. Listeye girenler arasında dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Mehmet öz de bulunuyor.




Derginin 2008 listesinde ABD başkanlığı için mücadele eden Barack Obama, John McCain ve Hillary Clinton da yer aldı. Obama ve Clinton geçen yılki listede de yer almıştı. Iraklı Şii lideri Mukteda Sadr ve ABD Başkanı George W. Bush da listeye giren isimler oldu.Derginin 2008 listesinde yer alan diğer bazı isimler şöyle:Tibet'in ruhani lideri Dalay Lama, ABD Savunma Bakanı Robert Gates, çin Devlet Başkanı Hu Jintao, Afrika Ulusal Kongre Başkanı Jacob Zuma, Meksikalı golfçu Lorena Ochoa, Kübalı blog yazarı Yoani Sanchez, şarkıcı Mariah Carey, kişisel finans danışmanı Suze Orman ve listeye 5 kez girerek rekor kıran ünlü program sunucusu Oprah Winfrey.



HaberTürk


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.