Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Sağlıkçı alacak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/434726-hacettepe-universitesi-sozlesmeli-saglikci-alacak.html)

bluemoon24 21-10-2009 11:37 AM

Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Sağlıkçı alacak
 






HACETTEPE üNİVERSİTESİ REKTöRLüĞüNDEN



Sözleşmeli personel çalıştırılmasına İlişkin olarak 28 Haziran 2007 Tarihli Resmi Gazete'de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi c bendinde belirtilen yönteme göre üniversitemiz Hastaneleri'nde görevlendirmek üzere personel istihdamı yapılacaktır.






KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun beş katına kadar aday arasından Hacettepe üniversitesi Hastaneleri tarafından yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav başansı sırasına göre yerleştirme yapılacaktır.



KADRO UNVANI SAYI



Hemşire 22



Eczacı* 1



Fizyoterapist 4



Sağlık Fizikçisi 1



Sağlık Teknikeri (Tıbbi Laboratuvar Bölümü) 2



Sağlık Teknikeri (Radyoterapi Bölümü) 1



Sağlık Teknikeri (Biyomedikal Teknikeri) 3



Büro Personeli** (ön Lisans) 7



Büro Personeli** (Lisans) 3



*Eczacı kadrosu için KPSS sınavına katılmış olmak koşulu aranmamaktadır.



**Büro Personeli kadrosu için hem 2 yıllık ön lisans düzeyinde hem de 4 yıllık lisans düzeyinde personel istihdamı söz konusudur ve öğrenim düzeyine göre KPSS puan sıralaması yapılacaktır.



ARANILAN GENEL KOŞULUR:



(l)Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,



(2)Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtlan adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, (3)Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, (4)Alım yapılacak branşlarda belirlenen fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak, (S)Yapılacak sınavlarda başanlı olmak, (6)1 Şubat 1978 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak.



öĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULUR



(1)Hemşireiik Kadrosu İçin; Hemşirelikte 4 Yıllık Lisans mezunu olmak ya da Sağlık Memurluğu Bölümü 4 Yıllık Lisans mezunu olmak, (2)Eczacı Kadrosu İçin; Eczacılık Fakültesi mezunu olmak,



(3)Fizyoterapist Kadroları İçin; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu olmak,



(4)Sağlık Fizikçisi Kadrosu İçin; 4 Yıllık Rzrk Mühendisliği Usans mezunu ya da Nükleer Enerji Mühendisliği lisans mezunu olmak, tercihen Nükleer Bilimler üzerine yüksek lisans derecesine sahip olmak ve tercihen iyi derecede İngilizce bilmek (KPDS, üDS, TOEFL)



(5)Sağlık Teknikeri Kadrosu İçin; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Bölümü mezunu olmak ve Radyoterapi Bölümü mezunu olmak,



(6)Biyomedikal Teknikeri Kadrosu İçin; Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü mezunu olmak,



(7)Büro Personeli Kadrosu İçin; (sekreter unvanı için) 2 yıllık Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü veya Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü mezunu olmak ve (memur unvanı için) Sağlık İdaresi, Sağlık Kurumlan İşletmeciliği, Sağlık Kurumlan Yöneticiliği ve Sağlık Yönetimi mezunu olmak.



BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ ve ZAMANI



(1)2004 ve 2006 yıllannda yapılmış KPSS sınavından ön lisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 sinav sonuç belgesinin aslı ve fotokopisi (mezun olunan / olunacak bölüm alanında İstenen öğrenim düzeyinin yazması gerekmektedir), diplomanın aslı ve fotokopisi ve fotoğraflı özgeçmişte birlikte Hacettepe üniversitesi Hastaneleri Sıhhiye Yerleşkesi C Katı İnsan Kaynakları Koordinatöriüğü'ne ilan tarihinden itibaren i5 gürriçind başvurmaan gerekmektedir.



(2)Adaylann posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.



(3)Başvuru için İstenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adaylann müracaatlanna işlem yapıfrnayacaktr.



(4)Adaylann puan sıralaması yapılacaktır ve bu kritere göre yazılı ve/veva sözlü sınava katılacak adayların bilgileri ilan bitim tarihinden itibaren en geç 3 iş günü içinde www.hacettepe.com.tr web adresinde yayınlanacaktır. (5)Başarılı adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evrak, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.hacettepe.com.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.