Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Minik Mahir organ bekliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/434586-minik-mahir-organ-bekliyor.html)

bluemoon24 21-10-2009 11:26 AM

Minik Mahir organ bekliyor
 


İnce bağırsak nakli için organ bağışı bekleyen 4 aylık minik "Ege Mahir"in, 118 gündür yoğun bakımda hayatla mücadelesi sürüyor.





Çocukluktaki taciz beyinde değişime yol...Cinselliği çocuğa nasıl anlatmalı?Eyvah boşanıyorlar!!!Çocukta 'Dandy Walker Sendromu'Her üşütme nezle değildir



Öğretmen bir çiftin çocuğu olarak 1 Eylülde dünyaya gelen, 9 Eylülden bu yana da İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi süren minik Ege, 0 - 9 yaş arası beyin ölümü gerçekleşmiş bir donörden bağışlanacak organı bekliyor.







İnce bağırsağının tamamı alındı



Yaşadığı çeşitli sağlık sorunları nedeniyle ince bağırsağının tamamı, kalın bağırsağının ise yarısı alınan Ege Mahir'e yaşaması için bağırsak nakli yapılması gerekiyor.







Baba Ümit Fikret Yıldız, şu an sağlık durumu iyi olan oğulları için ümitle gelecek müjdeli haberi beklediklerini söyledi.







Yardım talepleri var



Bugüne kadar pek çok vatandaştan "ne yapabiliriz" şeklinde telefon aldıklarını anlatan Yıldız, ayrıca ABD Miami Üniversitesi Organ Nakli Merkezinden Dr. Andreas Tzakis'in Türk olan asistanının da yardımcı olabileceklerini bildirdiğini kaydetti.







Ancak hala uygun bir donörün çıkmadığını belirten Yıldız, herkese organ bağışı çağrısında bulundu.







"Organlar bizim umudumuz"



Ümit Fikret Yıldız, "Organlar toprak olup gidecek, oysa onlar bizim umudumuz. Ortada kurtulma olasılığı olan bir can var. Bizim yaşadığımız, herkesin başına gelebilir. İnsanlardan organ bağışı konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Ekolay


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.