Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Serum taktılar, hasteneden gönderdiler: Parasız bu iş olmuyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/434435-serum-taktilar-hasteneden-gonderdiler-parasiz-bu-olmuyor.html)

bluemoon24 21-10-2009 11:14 AM

Serum taktılar, hasteneden gönderdiler: Parasız bu iş olmuyor
 


Manisanın Saruhanlı ilçesinde menenjit şüphesiyle hastaneye götürülen çocuğa serum takıldıktan sonra parası olmadığı için hastaneden gönderildiği iddia edildi.




Saruhanlı ilçesinde evde rahatsızlanan 9 yaşındaki oğlu Eyüpcan Bediri menenjit şüphesiyle Saruhanlı Devlet Hastanesine götüren Selma Bedir, hastanede çocuğuna serum katıldıktan sora ilgilenilmediğini öne sürdü. Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede oğlunun koluna yalnızca serum taktıklarını ve Paran yoksa oğlunu tedavi edemeyiz. Manisada bir hastaneye gidin. çocuğunu al git. Parasız bu iş olmuyor denildiğini öne sürdü. Bunun üzerine Sarunhanlı ilçe merkezinde tanıdık birilerini aradıklarını, ancak bu sırada bir polis memurunun oğlunun kolundaki serumu gördükten sonra kendilerine yardım ettiğini belirten Bedir, Polis memuru bizi tekrar hastaneye getirdi. Hastaneye geldiğimizde oğlumun kolunu kanlar içinde gören hastane görevlileri bu kez de bana kızdılar dedi. çocuğunun hastanede tedavi edilmediğini öğrenerek hastaneye gelen ve sinir krizi geçiren baba Bülent Bedir ise Paramız yoksa ölüme mi, terk edileceğiz dedi. İddialar karşısında gazetecilere açıklama yapan Saruhanlı Devlet Hastanesi Nöbetçi Hekimi Dr. Ahmet Şengün, söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü. Şengün, şöyle konuştu: Biz çocuğu muayene edip, gözlem altına aldık. çocuğun annesine de oğluna serum taktığımızı burada yapılacak başka bir müdahalenin olmadığını ve oğlunu Manisa Moris Şinasi çocuk Hastanesine götürmesi gerektiğini uygun bir ifadeyle anlattık. Ancak kadın bizden habersiz çocuğunu hastaneden alıp çıkmış. Biz bu arada 112 ile görüşüp çocuğu Manisaya götürmek için ambulans ayarlamaya çalışıyorduk. Olay anlatıldığı gibi değil. Bu aile olayları şova dönüştürmüştür. öte yandan, Eyüpcan Bedirin bir hayırsever tarafından tedavisinin yapılması için Manisaya götürüldüğü öğrenildi. Kaynak: Memurlar.net


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.