Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   150 yataklı devlet hastanesini TOKİ yapacak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/433861-150-yatakli-devlet-hastanesini-toki-yapacak.html)

bluemoon24 21-10-2009 10:30 AM

150 yataklı devlet hastanesini TOKİ yapacak
 
AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta ilçesine yapılacak olan 150 yataklı devlet hastanesinin TOKİ tarafından yapılacağını ve ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.



AK Parti iktidarının bütün alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da büyük işlere imza attığını belirten Aydın, yaptığı açıklamada, hem Türkiye'de hem de Adıyaman'da güzel işlere imza attıklarını kaydetti. Aydın, Kahta ilçesine 150 yatak kapasiteli devlet hastanesinin TOKİ tarafından yapımı için 26 Mayıs 2008 tarihinde ihale yapılması kararı alındı. 150 yatak kapasiteli yeni hastane, mevcut hastanenin 3 katı büyüklüğünde olacak ve 23 dönümlük alan üzerine kurulacak. Modern bir dizayn ile Kahta ve çevre ilçelerden gelen hastalara hizmet verecek olan yeni hastanenin sağlık alanında daha etkin, hızlı ve yararlı sonuçlar vereceği kaçınılmazdır. 'Her şey Türkiye ve Her şey Adıyaman İçin' diyerek; çıktığımız bu yolda inşallah ileriki günlerde çok daha verimli, başarılı ve anlamlı hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz dedi.İHA


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.