Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Aldığımız kitleyi kaybettik, üzgünüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/433407-aldigimiz-kitleyi-kaybettik-uzgunuz.html)

bluemoon24 21-10-2009 09:55 AM

Aldığımız kitleyi kaybettik, üzgünüz
 
SAĞLIK alanında yaşanan skandala bir yenisi eklendi. üstelik bu kez kurban 17 yıllık bir hemşire.



Konya'da yaşayan üç çocuk annesi 35 yaşındaki Ayşe Cihanbeyoğlu, annesini meme ve teyzesini akciğer kanserinden kaybedince sık sık sağlık kontrollerine gitmeye başladı.



Cihanbeyoğlu rutin kontrol için gittiği Kızılay Ticaret Borsa Hastanesi'nde önce kadın doğum doktoruna muayene oldu. Hemşire Cihanbeyoğlu'nun yapılan testlerde göğsünde bir kitle tespit edildi. Cihanbeyoğlu, bunun üzerine hastanenin Genel Cerrahi uzmanı Şükrü Salih Toprak'a muayene oldu. Doktorun müdahalesiyle göğsündeki 2 cm'lik kitle alındı. Cihanbeyoğlu'nun kitleninin inceleneceği ve sonucun 10 gün içinde bildiriliceği söylendi.



NEREDE OLSA TANIRIM



Ayşe Cihanbeyoğlu sonraki gelişmeleri şöyle anlattı:



Beni aramayınca doktorum Toprak'ı aradım. Bana, Ben size bilgi verdiğimi sanıyordum. 10 dakika sonra arayayım' deyip telefonu kapadı. Kötü bir sonuç çıktığını düşünerek beklemeye başladım. Beni arayan doktorum alınan kitlenin kaybolduğunu söyledi. Hastanaye gittim. Kitleyi nasıl bulacaksınız' diye sordum. Bana Ben asistanken de böyle bir durum yaşamıştım. Sonra şehir çöplüğünden buldum dedi. Kavanozda ismim de yoktu' deyince, Ben o parçayı nerede görsem tanırım yanıtıyla şoke oldum. Şu an kanser olup olmadığımı bilmiyorum. Yeni bir kitle almak da mümkün değil.



Akşam


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.