Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Ameliyathaneler sevkleri bitirdi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/433319-ameliyathaneler-sevkleri-bitirdi.html)

bluemoon24 21-10-2009 09:49 AM

Ameliyathaneler sevkleri bitirdi
 
Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Devlet Hastanesi'nin yeni teknik donanımlarla döşenmiş ameliyathanesi hizmete açıldı. Uzun süreden beri ameliyathanenin açılması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Hastane Baştabibi Opr. Dr. M. Şükrü Şahin hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Opr. Dr. Şahin, hastanenin daha iyi hizmet verebilmesi ve eksiklerin giderilmesi için tüm hastane personeli olarak özveriyle çaba sarf ettiklerini belirterek şunları söyledi:

Uzun süredir ameliyathaneyi açmak için çalışıyorduk. Artık bu hedefimize ulaştık. İlgili cerrahi branşlardaki arkadaşlarımız uygun gördükleri ameliyatları hastanemizde yapabileceklerdir. Bu sayede hastalarımızın Diyarbakır ve Ergani'ye sevk etmeden devlet hastanemizde ameliyat yapılmaya başlanmıştır. Bu sayede buraya cerrahi branştaki uzmanlarımız daha verimli çalışacak ve hastalarımız daha iyi hizmet alacaklardır.

Şahin, hastanede güvenliğin daha iyi sağlanması için de hastanenin iç ve dış kısmını aralıksız 24 saat kontrol eden kamera kayıt sistemi yerleştirdiklerini sözlerine ekledi. İHA-Diyarbakır


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.