Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Bakanlık: Önceden belirlenen kongrelere müsamaha göstereceğiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432932-bakanlik-onceden-belirlenen-kongrelere-musamaha-gosterecegiz.html)

bluemoon24 21-10-2009 09:20 AM

Bakanlık: Önceden belirlenen kongrelere müsamaha göstereceğiz
 
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından 7 Martta Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği'ne gönderilen yazıda tatil beldelerinde, yaz ve kış sezonunda kongre yapılmasının uygun görülmediği belirtilmişti. Yazıda uluslararası toplantılar dışında 01 Kasım - 31 Mart tarihleri arasında kayak merkezlerinde ve 01 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında ise deniz kenarı tatil beldelerinde bilimsel toplantı düzenlenmesi ve katılımda bulunulmasının uygun bulunmadığı ifade edilmişti.



Ancak Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tekrar bir yazı göndererek, daha önceden planlanan kongrelerde sıkıntı olabileceğini düşündüğünden, duyurunun yayın tarihinden itibaren 6 ay içinde, düzenleneceği önceden planlanmış bilimsel toplantılara müsamaha gösterileceğini belirtti. İlk duyuruyu 7 Martta yayınlayan Bakanlığın bu takibi 7 Eylülden sonraki bilimsel toplantılar için geçerli olacak.

Kaynak:Medmagazin


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.