Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Bakanlıktan, toplatılan ilaçlarla ilgili açıklama (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432921-bakanliktan-toplatilan-ilaclarla-ilgili-aciklama.html)

bluemoon24 21-10-2009 09:19 AM

Bakanlıktan, toplatılan ilaçlarla ilgili açıklama
 
Sağlık Bakanlığı, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Soğuk algınlığı ve öksürük ilaçlarının toplatılması haberleri üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

Bahse konu ilaçlar, Bakanlığımız bünyesindeki Bilimsel İlaç Güvenliği Kurulu'nda 12 Ocak 2008 tarihinde görüşülmüş, 2 yaş altı çocuklarda kullanımının uygun bulunmadığı hususundaki bilimsel sonuçlar, ilgili kurum ve kuruluşlara yine aynı tarihte bildirilmiştir.



Açıklamada, konuyla ilgili bilimsel çalışmaların dünya ile eş zamanlı olarak Bilimsel İlaç Güvenliği Kurulu'nda sürdürüldüğü de belirtildi.

AA


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.