Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Başhekim poliklinikte, uzmanlar acil nöbetinde (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432851-bashekim-poliklinikte-uzmanlar-acil-nobetinde.html)

bluemoon24 21-10-2009 09:14 AM

Başhekim poliklinikte, uzmanlar acil nöbetinde
 
Aile Hekimliği uygulamasına geçilen Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Devlet Hastanesi acil servisinde görevli 11 hekim aile hekimi olarak göreve başlayınca, doktorsuz kalan acil serviste uzman doktorlar nöbet tutmaya başladı.



Başhekim dışında 23 uzman doktorun görev yaptığı Alaşehir Devlet Hastanesi'nde her gün 2'şer uzman doktor acil serviste nöbet tutarken, polikliniklerde de sıkıntı yaşanmaya başladı. Poliklinik hizmeti bekleyen hastalar da bundan nasibini alırken, çaresiz kalan Başhekim Erken Çakar da polikliniğe geçti.



Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Ekrem Çakar, Aile Hekimliği uygulamasının başlamasıyla yapılan kura çekiminde Alaşehir'de, Alaşehir Devlet Hastanesi'nden 11 doktorla birlikte toplam 29 hekimin tamamı aile hekimliğinde görev aldığını belirterek, Görev alan hekimler 2 Ocak 2008 tarihinde yeni görev yerlerinde hizmet vermeye başladılar. Görev almayan doktorlarımız ise acil servislerde göreve başladı. Manisa İl Sağlık Müdürlüğü ile görüştük. Şu anda Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne 5 doktor görevlendirmesi yapılmış, önümüzdeki günlerde görevlerine başlamalarını bekliyoruz. Yeni Acil doktorlarımız görevlerine başlayana kadar bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Bunun için de uzman hekimlerimiz acil nöbetlerini tutuyorlar. Bazı sıkıntılar yaşanabilir ama aksama olmaz. Bizim de aile hekimliğine geçişten dolayı birkaç günlük sıkıntımız olacak ama bunları aşacağız. dedi.İha


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.