Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Başhekim rüşvetten' tutuklandı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432850-bashekim-rusvetten-tutuklandi.html)

bluemoon24 21-10-2009 09:14 AM

Başhekim rüşvetten' tutuklandı
 
MALATYA'nın Yeşilyurt İlçesi'ndeki Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi 5 bin YTL rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı.





Devlet hastanesinin yemek ihalesi için Başhekim, bir restorda rüşvet aldığı iddiasıyla jandarma tarafından göz altına alındı. Akşam saatlerinde Yeşilyurt Adliyesi'ne sevkedilen başhekim, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne konuldu.



Başhekimin Avukatı Umut Yalçın, müvekkilinin komplo ile karşı karşıya olduğunu öne sürerken, tutuklama kararına bir üst mahkemede itiraz edeceklerini ve gerçekleri kısa süre ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Tutuklanan Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekiminin, rüşveti kendilerini ihaleye girecek firma görevlisi olarak tanıtan jandarma istihbarat elemanlarından aldığı açıklandı.



Malatya İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerince yapılan açıklamada, gelen bir ihbar mektubunda yer alan Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekiminin 2 yıl süreli yemek ihalesinden dolayı parasal beklenti içerisinde olduğu iddiası üzerine mahkeme kararıyla izleme yapıldığı belirtildi.



Açıklamada, kendilerini ihaleye girecek firma görevlisi olarak tanıtan İl Jandarma Komutanlığı istihbarat görevlileri ile ön görüşme yapan Başhekimin ihaleyi verme karşılığında ihale tutarının yüzde 15'i olan yaklaşık 125 bin YTL parayı rüşvet olarak istediği, görüşme sonunda başhekimin avans olarak kendisine verilen seri numaraları alınmış 5 bin YTL para ile birlikte olayı takip eden diğer jandarma İstihbarat görevlileri tarafından suçüstü yakalandığı kaydedildi.Hürriyet


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.