Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   BOL KAYISI ZİHİN SAĞLIĞINI KORUYOR ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432551-bol-kayisi-zihin-sagligini-koruyor.html)

bluemoon24 21-10-2009 08:52 AM

BOL KAYISI ZİHİN SAĞLIĞINI KORUYOR !
 
Harvard Tıp Fakültesi doktorlarınca yapılan deneyde, bilim adamları iki denek grubunu inceledi.

Ispanak, lahana gibi yeşil yapraklı sebzelerin yanı sıra kavun, şeftali, kayısı gibi meyvelerle, havuç ve kabakta bol miktarda bulunan betakarotenin en az 15 yıl boyunca alınmasının zihin sağlığını koruyabileceği ortaya çıktı. Harvard Tıp Fakültesi doktorlarınca yapılan deneyde, bilim adamları iki denek grubunu inceledi.

İlk gruptaki deneklere ortalama 18 yıl boyunca, iki günde bir 50 miligram betakaroten, diğer kısmına ise palacebo verildi. Araştırma sonucunda betakaroten alanların zihinsel testlerdeki başarılarının daha yüksek olduğu belirlendi.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.