Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Canlı bebek ölüm' raporuyla yaşama veda etti (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432325-canli-bebek-olum-raporuyla-yasama-veda-etti.html)

bluemoon24 21-10-2009 08:37 AM

Canlı bebek ölüm' raporuyla yaşama veda etti
 
KAYIŞDAĞI'nda oturan Fikriye Polat, geçtiğimiz perşembe günü rahatsızlanınca Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.



Henüz 25 haftalık hamile olan Fikriye Polat, saat 22.30 sıralarında bir kız çocuk dünyaya getirdi. İç organları gelişmemiş bebeğe, ertesi sabah saat 08.30 sıralarında ölüm raporu' hazırlanarak, defin işlemlerinin yapılması için izin verildi.



Karacaahmet Mezarlığı gasilhanesinde yıkandığı sırada parmaklarını oynattığı belirlenen bebek, Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.



İlk geldiği anda, yaşadığına ilişkin rapor düzenlenen bebek, kurtarılamadı. Polat ailesi, çocuklarının ölümünde Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi görevlilerinin ihmali olduğunu öne sürdü. Fikriye Polat, görevliler hakkında davacı olacaklarını' söyledi.



Akşam / özner BERBER


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.