Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Çocuğunuzun İçinizdeki Dâhiyi Keşfedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432152-cocugunuzun-icinizdeki-dahiyi-kesfedin.html)

bluemoon24 21-10-2009 08:25 AM

Çocuğunuzun İçinizdeki Dâhiyi Keşfedin
 
Yüzyılın dahisi olarak gösterilen Albert Einstein'ın Doğuş OtoMotion İstanbul'da sergilenen Einstein Sergisi'nin yan etkinliği olarak düzenlenen Dahi Doğulur Mu, Olunur Mu? konulu panellerin ikincisi 23 Şubat, Cumartesi günü gerçekleşiyor. Uzman eğitmen kadrosu ve zengin seminer yelpazesine sahip olan Aralık Derneği'nin iş birliği ile yapılacak panelde çocuklarda dâhilik' konusu ele alınacak!



Otomobil tutkunlarından bilim/ teknoloji tutkunlarına, sanattan tasarıma kadar geniş bir yelpazeye ilgi duyan herkesin kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecek deneysel pazarlama merkezi Doğuş OtoMotion İstanbul, tüm dünyada ve İstanbul'da ilgiyle karşılanan Einstein Sergisi kapsamında Aralık Derneği işbirliğiyle yetişkinlere yönelik düzenlediği dâhilik panellerine devam ediyor.



İkinci panel 23 Şubat'ta gerçekleştirilecek!



İzleyicilerin interaktif olarak da katılarak sorular sorabileceği ve Murat Birsel'in yine moderatör olarak yer aldığı panellerden ikincisi 23 Şubat' Cumartesi günü yine Doğuş OtoMotion İstanbul'da yapılacak. Çocuklarda dehaya ağırlık verilecek olan 2. panelde Aralık Derneği eğitmenlerinden Bülent Somay, Emre Konuk ile birlikte pedagog Feriha Dildar konuşmacı olarak yer alacak. Türkiye Eğitim Vakfı İnanç Türkeş özel Lisesi (TEVİTöL) inde okuyan üstün zekâlı öğrencilerin de deneyimlerini paylaşacakları panelde ayrıca Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası'ndan üstün yetenekli keman virtüözü Hasan Gökçe Yorgun panelin sonunda bir performans sergileyecek.



Uzmanlar panelde dahi-üstün yetenekli, deha-ahlak ve eğitim-deha ilişkisini irdeleyecek, dâhiliğin doğuştan mı olduğu, sonradan mı edinildiği, kimlere dahi denildiği sorularını yanıtlayacak. Ayrıca zekânın günlük yaşamdaki yeri, çocuklarda deha/üstün yetenek, üstün yetenekli/dahi çocukların ebeveynlerine düşen görevler, desteklenemeyen dahi çocukların iç dünyasındaki sorunları irdeleyecek olan uzmanlar yeteneğin geliştirilmesi konularını da ele alacak.



Einstein Sergisi'nin yan etkinliği olarak düzenlenen panele katılmak isteyen konuklar sergi bileti satın alarak hem açıldığı günden bu yana her yaştan binlerce bilim ve sanat tutkunu tarafından ziyaret edilen ünlü dehanın sergisini gezebilecek hem de içlerindeki dehayı/üstün yeteneği nasıl geliştirebileceklerini öğrenecek.



Konuşmacılar:



23 Şubat 2008 Cumartesi: ●Bülent Somay, Istanbul Bilgi üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat öğr. Görevlisi

●Emre Konuk, Psikolog

●Feriha Dildar, Pedagog

●TEVİTöL çocukları ve Hasan Gökçe YorgunYer: Doğuş OtoMotion İstanbul

Tarih: 23 Şubat 2008, Cuma

Saat: 14.0016.30

Adres: Doğuş OtoMotion İstanbul, Doğuş Power Center Alışveriş Merkezi Maslak Mah. Ahi Evren Polaris Cad.,G-45 No:4 Maslak

Tel: 0212 366 51 51



Bilet Fiyatları: 4 (öğrenci) ile 8 YTL (Tam) arasında değişmektedir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.