Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Çukurova Kadın Doğum'a kalite belgesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/432016-cukurova-kadin-doguma-kalite-belgesi.html)

bluemoon24 21-10-2009 08:16 AM

Çukurova Kadın Doğum'a kalite belgesi
 


İl Sağlık Müdürü Dr. Çağlar Çatak, kalite eğitiminin müdürlük çalışanları arasında başlatıldığını, eğitimin tüm hastanelerle sağlık ocaklarında yaygınlaştırıldığını söyledi. Kalite eğitimini tamamlayan ilk hastanenin Çukurova Kadın Doğum Hastanesi olduğunu belirten Dr. Çatak, "Çukurova Kadın Doğum Hastanesi, devlet hastanelerimiz arasında 'ISO 9001-2000' belgesini almaya hak kazanan ilk hastanemiz oldu. Diğer hastanelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Hastane Başhekimi Uzman Dr. İlyas Acar, kalite çalışmalarına 17 Haziran 2005 tarihinde başlandığını, 9 kişiden oluşan kalite konseyi oluşturarak Doç. Dr. Türkan Cengiz Yılmaz'ın kalite yönetimi temsilcisi, Ayşe Şenoğlu'nun kalite yönetim sorumlusu, Ayça Boz ve Dursun İzgi'nin de dokümantasyon görevini üstlendiğini söyledi.

Çukurova Kadın Doğum Hastanesi'nde misyonunu "Hizmet içi eğitimlerle çalışanların yenilikleri takip etmelerini sağlamak,hasta ve yakınlarına eğitim vererek bilinç düzeyini artırmak ve teknolojik en son imkanlarını,tanı ve tedavi metotlarını kullanarak insanlığa sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmak" olarak gördüklerini belirten Dr. İlyas Acar, vizyonu ise "Nitelikli ekibi ile uluslararası standartlara uygun, son teknolojiyi kullanan, yenilikçi öncü uygulamalarıyla sağlık hizmetlerinde model olmak" olarak belirlediklerini kaydetti.



Dr. Acar, büyük özveri ve gönüllük esası üzerine kurulu Kalite Çalışmalarını başarıyla tamamladıklarını, Adana'da devlet hastaneleri arasında ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi şartlarının uygunluklarının tescil edilerek onaylandığını da sözlerine ekledi.



Kaynak: Mynet.com



Kaynak: SağlıkHaber


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.