Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Daha fazla meyve ve sebze etkili olmadı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/431975-daha-fazla-meyve-ve-sebze-etkili-olmadi.html)

bluemoon24 21-10-2009 08:12 AM

Daha fazla meyve ve sebze etkili olmadı
 
ABD Tıp Derneği'nin yayın organında çıkan makaleye göre ABD'nin Stanford üniversitesi'nden bilimadamları, meme kanseri tanısı konduğunda 18-70 yaşında olan ve tedavi görmüş 3 bin 088 kadının beslenme alışkanlığını inceledi.



Araştırmaya katılan kadınların yarısı doktorların önerdiği miktardan iki kat fazla sebze, meyve yiyerek, lifli ve az yağlı yiyeceklerle beslendi.



Diğer yarısıysa sebze, meyvenin ve lifli yiyeceklerin olduğu normal bir diyet uyguladı.



Dr. Marcia Stefanick, Sonuçlara gerçekten şaşırdım ve biraz hayalkırıklığına uğradım. İki kat fazla meyve, sebzeyle ve lifli yiyeceklerle beslenmenin, yağlı yiyecekleri azaltmanın meme kanserine yeniden yakalanma oranında farklılık yaratmasını bekliyorduk. Her iki grupta da oran, yaklaşık yüzde 17 idi dedi.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.