Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Doğu'nun ilk alerji hekimi göreve başladı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/431695-dogunun-ilk-alerji-hekimi-goreve-basladi.html)

bluemoon24 21-10-2009 07:54 AM

Doğu'nun ilk alerji hekimi göreve başladı
 
Erzurum Numune Hastanesi'ne atanan alerji uzmanı Dr. Mehmet ünsal, göreve başladı. ünsal, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde allerji uzmanı olarak ilk kendisinin görev yapacağını belirtti.



Sağlık sektöründe bölgenin merkezi olan Erzurum Numune Hastanesi'nde Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük kentlerde bulunan Alerjik Hastalıklar Polikliniği açıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından Erzurum'a atanan iç hastalıkları ve alerji uzmanı Dr. Mehmet ünsal, görevine başladı. Alerjik hastalıklar konusunda eğitim gören hemşire Gülay Uludağ ile birlikte hasta muayene ve tedavilerine başlayan Uzman Dr. Mehmet ünsal, artık alerjik hastaların büyük merkezlere gitmesine gerek kalmadığını söyledi.



Türkiye'de erişkin alerji uzmanı olarak 54 kişi bulunduğunu belirten Uzman Dr. Mehmet ünsal, doğuda bu konuda görev yapan ilk doktor olduğunu ifade etti. Bölgenin tek erişkin alerji hekimi olduğunu kaydeden ünsal, bölgede çok iyi bilinmeyen alerji rahatsızlıklarını tedavi etmek için çalışacaklarını söyledi.



Poliklinikte daha çok solunum yolu alerjileriyle ilgilendiklerini belirten ünsal, gıda, ilaç alerjilerinin yanı sıra alerjik astımlı hastaları da takip ve tedavi ettiklerini söyledi. önceki yıllarda alerji hastalarının test yaptırmak için Ankara, İstanbul gibi büyük merkezlere gittiğini bildiren Uzman Dr. Mehmet ünsal, Polikliniğimizde her türlü alerji hastalığının tedavisi mümkün. Artık insanlarımız alerjik testler için büyük merkezlere gitmek zorunda değil. Hastanemizde kurduğumuz laboratuarla alerjik hastaların testlerini de yapabiliyoruz. dedi.ERZURUM (İHA)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.