Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Endokrinoloji profesörüne yılın annesi ödülü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/431289-endokrinoloji-profesorune-yilin-annesi-odulu.html)

bluemoon24 21-10-2009 07:26 AM

Endokrinoloji profesörüne yılın annesi ödülü
 
Ege üniversitesi Tıp Fakül*te*si öğ*re*tim üye*si Prof. Can*de*ğer Yıl*maz HAS*VAK İz*mir Şu*be*si ve Dam*la*cık Li*ons Kulübü'nce taç*lan*dı*rıl*dı.



Ege üni*ver*si*te*si Tıp Fa*kül*te*si İç Has*ta*lık*la*rı Eği*tim Ko*mis*yo*nu Baş*ka*nı Prof. Dr. Can*de*ğer Yıl*maz'a bü*yük onur... En*dok*ri*no*lo*ji ve me*ta*bo*liz*ma uz*ma*nı Prof. Yıl*maz, Tür*ki*ye Dev*let Has*ta*ne*le*ri ve Has*ta*la*ra Yar*dım Vak*fı (HAS*VAK) İz*mir Şu*be*si ve Dam*la*cık Li*ons Ku*lü*bü'nce İz*mir'de yı*lın ör*nek an*ne*si se*çil*di. Prof. Yıl*maz'ın, iyi bir he*kim, iyi bir an*ne ve iyi bir öğ*re*tim üye*si ol*ma*sı ne*de*niy*le bu ödü*le la*yık gö*rül*dü*ğü bil*di*ril*di.

Prof. Yıl*maz, mut*lu*lu*ğu*nu şöyle di*le ge*tir*di: Ko*şul*la*rı zor*la*ya*rak oku*dum. Ana*do*lu'da ye*tiş*miş bir kız ço*cu*ğu*nun tek ba*şı*na ya*ban*cı bir kent*te oku*ma*sı*nın zor*lu*ğu*nu ba*bam*la aş*tım. Sa*de*ce oku*la ve he*de*fi*me ki*lit*le*ne*bi*lir*sem, ya*şa*dı*ğım top*lu*ma hiz*met sö*zü ve*rir*sem ar*kam*da ol*du*ğu*nu ve des*tek ve*re*ce*ği*ni söy*le*miş*ti. An*ne ol*mak ve dok*tor ol*mak dü*şüm*dü. Kendimi he*kim ve an*ne ola*rak çok şans*lı sa*yı*yo*rum.



Milliyet-Ege


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.