Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   FarmaLojistikin Yeni Genel Müdürü Özer Ertekin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/431064-farmalojistikin-yeni-genel-muduru-ozer-ertekin.html)

bluemoon24 19-10-2009 11:47 AM

FarmaLojistikin Yeni Genel Müdürü Özer Ertekin
 


(Habersaglik-Istanbul)Eczacı kooperatiflerinin ortak satınalma ve lojistik şirketi FarmaLojistikin ekibinde bir üst düzey atama yaşandı. Kuruluşundan bu yana FarmaLojistikin genel müdürlüğünü yürüten Ufuk Tarhan, görevini Özer Ertekine devretti. Ertekin, FarmaLojistikin temel fonksiyonlarının başarıyla yürütülmesinden ve şirketin gelecek planlarının yaşama geçirilmesinden sorumlu olacak.



Ertekin, yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi: "FarmaLojistik Türkiyede kendi kulvarında bir ilk; düşünce, kurgulanma ve kuruluş aşamalarında, yönetim kurulu üyelerinden başlayarak, her kademede görev yapan yüzlerce kooperatif çalışanının emek, bilgi, birikim ve beklentilerinin harmanlanmasıyla hayata geçmiş bir yapı. Bu nedenle, Türkiyedeki eczacı kooperatiflerine olduğu kadar, eczacı kooperatifçiliği tarihine karşı da sorumluluk taşıdığımız inancındayım. Bütün FarmaLojistik emekçilerine, tedarikçilerimize, şu anda çalıştığımız ve kısa süre içinde çalışmaya başlayacağımız ilaç firmalarına teşekkür borçluyuz. Bu görevin, onuru kadar zorluklarının da bulunduğunun bilinci içinde, FarmaLojistiki daha ileri noktalara taşımak üzere çıkmış olduğumuz bu yolda, bize inanan ve güvenenleri yanıltmayacağımız inancındayım."



Kaynak: SağlıkHaber


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.