Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   HEPATİT C'Yİ BİTİREN İLAÇ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/430317-hepatit-cyi-bitiren-ilac.html)

bluemoon24 19-10-2009 10:44 AM

HEPATİT C'Yİ BİTİREN İLAÇ
 
Çağımızın en büyük hastalıklarından. Sinsi düşmanı alt edecek ilaç bulundu. Müjdeyi Amerikan Virginia Tıp Enstitüsü verdi.

Yedi yıl süren araştırmalar olumlu sonuç verdi... Karaciğerin amansız düşmanı Hepatit C virüsü sonunda alt edilecek.

Bilimadamları, 6 ay boyunca yapılan deneylerin yüzde 99 oranında olumlu çıktığı müjdesini verdi. Dünyada 200 milyon kişinin kâbusu olan Hepatit C virüsünü ortadan kaldıran bu harika ilacı, Amerikan Virginia Tıp Enstitüsü geliştirdi.

Henüz bir isim verilmeyen yeni ilacın 1000 hasta üzerinde mucizevi bir etki yarattığını belirten ABD`li profesör Mitchell Shiffman, "Üzerinden yedi yıl geçmesine rağmen ilaçları verdiğimiz hastalar hâlâ sağlam. Kesin konuşmak için henüz erken. Ama çok ümitliyiz" dedi. Vücuda kan yoluyla bulaşan Hepatit C, akciğerlerin işlevlerini yavaş yavaş yok ediyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.