Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   LİDA DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/429208-lida-denetimleri-siklastirildi.html)

bluemoon24 19-10-2009 09:16 AM

LİDA DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI
 
ANKARA - Ankara Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, satışı durdurularak piyasadan toplatılması yönünde karar alınan zayıflama ilacı Lida`ya yönelik, eczane ve aktarlarda denetimlere başladı.

Ekipler 5 Eylül itibarıyla 218 işyerinde denetim yapıldığını ve 63 kutu Lida bulunduğunu açıkladı. İlacın bulunduğu işyerlerinden birer numune alan ekip, kalan ilaçları da yediemin olarak işyeri sahiplerine teslim ederek tutanak tuttu.

Denetlemelerde eczanesinde Lida bulunan eczacı Sıdıka Saran ilacı Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı onaylı olduğu için bir süre güvenle sattıklarını, ancak basında gördükleri haberlerden sonra firmaya iade etmek üzere kaldırdıklarını açıkladı.

Ürünü sattıkları dönemde kendilerine şikâyet gelmediğini belirten Saran, ilaçları büyük bir ecza deposundan aldığını söyledi. İzmir`de yapılan denetlemelerde de 20 kutu Lida tespit edildi. Eczanesinde Lida bulunan Karşıyaka Yalı Eczanesi yetkilisi Uğur Tekdemir, daha önce yan etkilerinden dolayı ürünü eczaneye sokmadığını, ancak taleplerin artması üzerine getirttiklerini belirtti.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.