![]() |
Numune Hastanesi Etlik'e taşınacak 1881 yılından bu yana Sıhhiye'de hizmet veren, Ankara'nın en köklü sağlık kuruluşu olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Etlik'e taşınacak. Başhekim Doç. Dr. Mahmut Koç, Etlik'te modern bir merkez yapılıyor. Bakanlığın projesi üzerine Numune Etlik'e taşınacak dedi. ANKARA'nın en köklü sağlık kuruluşlarından olan Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sıhhiye'den Etlik'e taşınacak. Numune Hastanesi 1881'den bu yana aynı yerde hizmet veriyor. Bakanlığın projesi üzerine Sıhhiye'de bulunan Numune'nin Etlik'e taşınacağını söyleyen Başhekim Doç. Dr. Mahmut Koç, Etlikte modern bir merkez yapılıyor. Bakanlığın planına göre taşınacak hastane grubunda biz de varız dedi. Yeni projelerle ilgili bilgiler veren Başhekim Koç, yanık ünitesini de yeniden organize edeceklerini belirterek, şunları söyledi: Yanık Türkiye'de çok yaygın. Ankara'da devlet hastaneleri arasında yanık ünitesi olan başka bir yer yok. Yanık ünitesini organize edeceğim. Yanık uğraşması zor bir alan. Daha çağdaş daha şık bir hale getirmek istiyorum. En öncelikli işimiz bu. Hastalar teknolojik eksiklik çekmesin diye bütün cihazların teknolojik alt yapısını yeniledik. Bir kaç cihaz kaldı eski teknoloji olan dedi. Hürriyet Ankara / Deniz BİLİROĞLU |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 AM. |