Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Spor AŞden Yeşilaya Anlamlı Bağış (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/427578-spor-asden-yesilaya-anlamli-bagis.html)

bluemoon24 18-10-2009 04:59 PM

Spor AŞden Yeşilaya Anlamlı Bağış
 


(Habersaglik-Istanbul)Program, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Saraçhanedeki salonunda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Orhan Ayhanın yaptığı törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Erol, Spor A.Ş. Genel Müdürü Ayhan Bölükbaşı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Enis Erdem, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Yıldız, Yeşilay Genel Sekreteri Ahmet Sırrı Arvas ile spor dünyasından bir çok isim katıldı.

Yeşilay adına 14 bin YTLlik sembolik çeki İst. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Muammer Eroldan alan Yeşilay Genel Sekreteri Ahmet Sırrı Arvas, bu güzel ve başarılı organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederek, Büyükşehir ile birlikte yapacakları SAM Merkezlerinin hızlandırılmasının yararlı olacağını Muammer Erola iletti. "2007 yılının Yeşilayın hizmet yılı olacağını, ülke çapındaki bütün şube ve temsilcilerin modernizasyonun yapıldığını, okullardaki Yeşilay kulüplerinin harekete geçirildiğini ve yüzlerce gönüllü ile hizmet edildiğini ifade etti.



Kaynak: SağlıkHaber


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.