![]() |
Türk doktora European Cardiologist' unvanı Muğla Devlet Hastahanesinde görevli Kalp ve Damar hastalıkları Uzmanı Dr. Vehip Keskin, Europan Cardiologist' unvanının her yıl Avrupa ülkelerinde sınırlı sayıda kişiye, akademik öz geçmişi, bilimsel yayınları ve kardiyoloji bilimine katkıları düzeyinde seçime tabi tutularak verildiğini söyledi.Dr. Vehip Keskin, Bu unvana kalp hastalıklarının bir türünün tanısında yeni bir yöntem geliştirme ve nedeni saptanamayan bayılma hastalarının tanısında HUTT testinin geliştirilmesi konulu çalışmalarım başta olmak üzere, kongreye sunulmuş çalışma ve bildirilerim, yabancı dergi ve kitaplarda yayınlanan makalelerim ile layık görüldüm dedi. Türkiye'nin tıp alanında tüm Avrupa ülkelerinden daha ileri olduğunu düşünüyorum. Bana verilen bu unvan, Türkiye'nin kardiyoloji açısından önemli bir yere ulaştığının ispatıdır diyen Dr. Keskin, Türkiye'nin, Atatürk'ün gösterdiği Batı uygarlığına, en azından tıp alanında yaklaştığını ifade etti. Keskin, Verilen unvanı, 1-6 Eylül tarihleri arasında Avusturya'nın Başkenti Viyana'da yapılacak kardiyoloji kongresinde alacağım. Kendim ve ülkem adına çok mutluyum dedi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 PM. |