Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Türkiyedeki 50. yılını kutlayan Pfizer, web sitesini yeniledi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/426850-turkiyedeki-50-yilini-kutlayan-pfizer-web-sitesini-yeniledi.html)

bluemoon24 18-10-2009 03:54 PM

Türkiyedeki 50. yılını kutlayan Pfizer, web sitesini yeniledi
 


(Habersaglik-Istanbul) www.pfizer.com.tr adresinden ulaşılan sitede ürünler, hastalıklar, hayata geçirilen etkinlikler ve haberlerin yanı sıra Gündem ve Bizden Haberler köşeleri bulunuyor. Siteden ayrıca Pfizer Türkiyenin Araştırma-Geliştirme faaliyetleri, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları, burslar, hasta ve hasta yakınlarına yönelik programlar, toplumsal sağlık bilinci ve sağlık politikaları hakkında detaylı bilgilere de ulaşılıyor.



Sitede yer alan ana başlıklar ise şöyle: Hakkımızda, Ürünlerimiz, Pfizerde Çalışmak, Basın Odası, Sağlığınız İçin, Ar-Ge, Pfizer ve Toplum.



Sağlık çalışanları için hazırlanan ürünler bölümünde ise ilaçların endikasyonları, etken maddeleri, prospektüsleri ve kutu görselleri bilgileri yer alıyor.



Basın Odası başlıklı bölümde ise Pfizerden haberler ve bilgi dosyalarının yanında basın bültenleri ve Medya Bilgi Paylaşım Günleri bilgilerine de yer veriliyor.



Kaynak: SağlıkHaber


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.