Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Unilever Aklın Gıdası Amaze ile Zihinsel Gelişime Destek Olacak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/426783-unilever-aklin-gidasi-amaze-ile-zihinsel-gelisime-destek-olacak.html)

bluemoon24 18-10-2009 03:49 PM

Unilever Aklın Gıdası Amaze ile Zihinsel Gelişime Destek Olacak
 


(Habersaglik-Istanbul) Kategoriyle birlikte tanıtılan Amaze markası, ilköğretim yaş grubundaki çocuklara hitap ediyor. Amaze markası dünyada, bileşenlerinin zihinsel gelişime yardımcı olan etkisi bilimsel zemine dayalı bir formülle üretilen, ilk ve tek ürün gamına sahip.



Amazein bilimsel ürün geliştirme süreci hakkında bilgi veren Unilever Dünya Gıda ve Sağlık Araştırma Enstitüsü Direktörü Dr. Geert van Poppel özellikle şu noktaları vurguladı: "Amaze için geliştirdiğimiz D-HA formülünü; zihinsel gelişim için çocukların her gün yeterli miktarda alması gereken demir, iyot ve balık yağında bulunan DHAyı, emilime hazır ideal bir oranda içerecek biçimde yarattık. Amaze ürünleri bu formül ile zihinsel gelişim için günlük ihtiyaç duyulan demir, iyot ve DHA miktarının 3te 1ini karşılıyor. Bu üçlü dünyada ilk kez, vücudun üç besinden de faydalanabileceği bir kombinasyonda buluştu. Amaze ayrıca; folik asit, çinko, vitamin B12, B6, B2 ve C gibi besin öğelerinin de günlük olarak alınması gereken miktarının da 3te 1ine sahiptir.

Amaze, Dünya Sağlık Örgütü sağlıklı beslenme standartlarına uygun olarak geliştirildi ve hiçbir koruyucu katkı maddesi içermiyor."



Unilever Dünya Gıda ve Sağlık Araştırma Enstitüsünde dört yıl süren araştırmalar sonucunda geliştirilen, bileşenlerinin etkileri bir yıl süre ile test edilen ürünün Ar-Ge yatırımı 40 milyon Euro.



Unilever Dünya Fonksiyonel Ürünler Başkan Yardımcısı Hakan Behlil,

"Okul çağındaki çocuklarla yapılan bilimsel araştırmada, Amaze D-HA formulü bileşenlerinin hafızayı güçlendirmeye ve daha kolay öğrenmeye yardımcı olduğu görüldü" bilgisini verirken, etkili sonuçlar için günlük düzenli kullanımın çok önemli olduğuna dikkat çekti. Amaze ürünlerinin beslenme çantalarının olmazsa olmazları arasına gireceğine inandıklarını belirten Hakan Behlil, Türkiyede Amazein sunduğu faydadan yararlanabilecek 5-12 yaş arası 10 milyon çocuk olduğunu sözlerine ekledi.



Kaynak: SağlıkHaber


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.