![]() |
Van Bölge Tabipler Odası başkanı belli oldu Türk Tabipler Birliği, Van, Ağrı, Muş, Bitlis, Hakkari Tabipler Odası Başkanlığı (Van Bölge Tabipler Odası) 19. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nun ardından oluşturulan yeni yönetimde görev dağılımı yapıldığı bildirildi. Geçtiğimiz gün yapılan seçimde oy çokluğu ile Van Bölge Tabipler Odası Başkanlığı görevine Yüzüncü Yıl üniversitesi (YYü) Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ercan Kırımi'nin seçilmesinin ardından yeni yönetim görev dağılımı yapıldı. Van Bölge Tabipler Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada yeni yönetim görev dağılımının, YYü Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ercan Kırımi başkanlığında, Genel Sekreterlik görevine Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Fuat Sayır, Muhasip üyeliğe Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden Uz. Dr. Mehmet Nuri Acar, Veznedar üyeliğe, İpekyolu Devlet Hastanesi'nden Op. Dr. Abbas Aras'ın getirildi belirtildi. Açıklamada ayrıca, oda üyeliklerine ise YYü Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı'nda görevli Dr. Aydın Bora, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. ömer Demir ve özel Divan Hayat Hastanesi'nde çalışan Dr. Sedat Kavas'ın getirildiğinin kararlaştırıldığı bildirildi.İHA |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 PM. |