Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Yağ ve sarkmalara karşı: Vaser Liposelection (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/426585-yag-ve-sarkmalara-karsi-vaser-liposelection.html)

bluemoon24 18-10-2009 03:32 PM

Yağ ve sarkmalara karşı: Vaser Liposelection
 
Vaser Liposelection'a ilgi giderek artıyor. 21. yüzyılın en önemli estetik sorunlarından yağlanma ve deri sarkmalarının çözümüne yönelik erkekler de artık daha duyarlı. Medipol Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Naci Karacaoğlan, üçüncü kuşak bir ultrasonic liposuction yöntemi olan ve doğrudan yağ dokularını hedefleyen Vaser Liposelection'la ağrı, sızı ve morluğun ortadan kalktığını söylüyor.



Sistemin temel ilkesi, ultrasonik bir teknolojiyle yani ses dalgalarıyla seçilen yağ dokularını parçalayarak ayrıştırmak ve vücuttan almaktan ibaret. Bu yöntemle, alınacak yağ seçildiği için bölgedeki diğer dokulara hiçbir zarar vermeden operasyon tamamlanarak gözle görünür bir incelme sağlanıyor.



Doç. Dr. Naci Karacaoğlan'ın verdiği bilgiye göre sistem üç aşamada gerçekleştiriliyor. önce bölgeye sıvı veriliyor, ikinci adımda ses dalgalarıyla alınacak yağ dokuları seçilip parçalanıyor, son adımda da parçalanan yağ, verilen sıvı içinde vücuttan alınıyor. Bu sistemin en önemli özelliği yağın diğer dokulara zarar vermeden seçilmesi ve ayrıştırılması. Operasyondan sonra, şişlik, morluk gibi yan sonuçların görülmesi minimum düzeye iniyor ve hasta da daha kısa sürede işinin başına dönebiliyor.



Estetik cerrahi alanında 18-25 yaş arasında en çok burun, 25-45 yaş arası yağ toplanması, meme ve karın sarkmaları, 40-50 yaş arasında yüz şikayetleri görülüyor.



Vücutta, karın, bel, göğüs, bacak içleri, çene altı ve yanak gibi bölgelere rahatlıkla uygulanan Vaser Liposelection yönteminin, uzman ellerde yapılması ise büyük önem taşıyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.