Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Yeşil çay dizleriniz için de faydalıdır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/426333-yesil-cay-dizleriniz-icin-de-faydalidir.html)

bluemoon24 18-10-2009 03:11 PM

Yeşil çay dizleriniz için de faydalıdır
 
Yeşil çay içmeyi çok seven kişilerin dizleri daha gençtir. Yeşil çayın içinde bulunan EGCG (Epigallokateşin galat) ve ECG (Epigallokateşin) kıkırdağı korur ve artritli eklemlerdeki tahribatın azalmasını sağlar. Katekinin faydası

Yeşil çayda bulunan EGCG ve ECG, katekin olarak bilinen güçlü flavonoidlerdir. Bu özel katekinler, osteoartrit ve romatoid artritin tedavi edilmesine yardımcı olur. Daha sağlıklı yöntemler

Tabii ki her gün birkaç fincan yeşil çay içmeniz diz ağrılarınızın geçmesini garanti etmeyecektir. İşte size, dizlerinizin sağlığını korumanızı sağlayacak daha önce denenmiş, doğru tedavi yöntemleri:

Eğer fazla kiloluysanız zayıflayın. Fazla kilolar diz artriti riskini arttırır.

Temkinli olun. Bir diz sakatlığı geçirmeniz, diz osteoartriti riskinizi üçe katlar. Egzersiz yaparken sakatlanmamak içi gerekli önlemleri alın.

Quadriceps (üst bacak kasları) kaslarınızı güçlendirin. Zayıf quadriceps kasları diz artritiyle ilişkilidir. Bu yüzden hamstring (Arka bacak) kasları ve diğer bacak kaslarıyla birlikte üst bacak kaslarınızı çalıştırmanız gereklidir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.