Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   İlaç firmaları Bioder'in formülünün peşinde (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/426285-ilac-firmalari-bioderin-formulunun-pesinde.html)

bluemoon24 18-10-2009 03:07 PM

İlaç firmaları Bioder'in formülünün peşinde
 
Biota Laboratuvarları tarafından geliştirilen ve ilk olarak Kadıköy'de 20 metre karelik bir ofiste, telefon siparişleri ile satılmaya başlanan tüy dökücü krem Bioder, bir süredir Avrupa'da Bioxet markası ile satılıyor. Biota Laboratuvarları Genel Müdürü Cihat Dündar, En popüler ilaç firmalarından çok iyi teklifler var. Genelde firmamızı, markamızı, asıl olarak da buluşu istiyorlar. Bir firma bize başka bir projede ortak girişim için gelirse ona varız diye konuştu.



Portekiz'de KTP Produtos Farmaceuticos tarafından yaklaşık 2 bin eczaneye dağıtılmakta olan Bioxet'in Lizbon'da cuma günü düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Dündar, tüyleri vücuda zarar vermeden azaltmayı başarmak için 3 yıl süren 3 milyon dolarlık Ar-Ge çalışmaları yürüttüklerini ifade etti. Portekiz'de ilk yıl 3.5 milyon euro ciro hedeflediklerini söyleyen Dündar, Biota Laboratuvarları olarak 2008 yılında ihracatta hamle yapmayı planlıyoruz. 2008'de ihracat hedefimiz 50 milyon dolar euro. Türkiye'deki satış rakamları ile birlikte toplam ciro hedefimiz ise 110 milyon dolar. Ayrıca 5 yıl için 1 milyar dolarlık ciro hedefimiz bulunuyor dedi.



Dündar, 10 yıl sonra açıklanması nedeniyle patent almadıkları ürünün formülünü sadece 3 kişinin bildiğini ve bu 3 kişinin aynı anda yolculuk yapmasının yasak olduğunu hatırlattı.



Biota Laboratuvarları tarafından geliştirilen ve ilk olarak Kadıköy'de 20 metre karelik bir ofiste, telefon siparişleri ile satılmaya başlanan tüy dök...

Referans


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.