Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   İstanbul Tabip Odası için 3 liste yarışıyor, İşte isimler: (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/426031-istanbul-tabip-odasi-icin-3-liste-yarisiyor-iste-isimler.html)

bluemoon24 18-10-2009 02:46 PM

İstanbul Tabip Odası için 3 liste yarışıyor, İşte isimler:
 
İstanbul Tabip Odası'na üye 30 bin 258 hekim, bu hafta sonu yapılacak genel kurulda yeni yönetimi belirleyecek.



Edinilen bilgiye göre, İstanbul Tabip Odası'nın seçimli genel kurulu, 19-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Genel kurul toplantısı, 19 Nisan cumartesi günü İstanbul Tabip Odası'nda, seçimler ise 20 Nisan pazar günü Sultanahmet Endüstri Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek liselerinde yapılacak.

Seçimlerde, ''Demokratik Katılım Grubu''nun başkan adayı, halen İstanbul Tabip Odası Başkanlığı görevini de yürüten Marmara üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. özdemir Aktan olacak. Bu grubun Yönetim Kurulu adayları ise Dr. Ali Küçük, Dr. Ayşegül Bilen, Dr. Hasan Oğan, Dr. Hüseyin Demirdizen, Dr. Nazmi Algan ve Prof. Dr. Zeynep Solakoğlu'ndan oluşacak.



''Hekim Hakları Platformu'' ise seçimlere, başkan adayı Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2. üroloji Kliniği Şefi Prof. Dr. Selami Albayrak'la katılacak. Yönetim Kurulu'nda ise Opt. Dr. Sadiye Eren, Uzm. Dr. Mustafa Güveli, Doç. Dr. Mücahit Görgeç, Uzm. Dr. Saim Şendil, Dr. Şuayip Birinci ve Uzm. Dr. Yahyahan Güney yer alacak.



''Hekim Onuru ve Dayanışma Grubu'' da başkan adayları, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Klinik Şefi Doç. Dr. Baki Kumbasar'la seçimlere girecek. Bu grubun Yönetim Kurulu'nda da Prof. Dr. Dilşad Türkdoğan, Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Doç. Dr. Oğuz Karamustafalıoğlu, Opt. Dr. İdris Kurtuluş, Dr. Derya Aydoğ ve Dr. Abdurrahman Kavuncu bulunacak.AA


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.