Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   İŞTE YENİ, KANSERSAVAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/425813-iste-yeni-kansersavar.html)

bluemoon24 18-10-2009 02:29 PM

İŞTE YENİ, KANSERSAVAR
 


Kemoterapi gibi zarar vermiyor, kesin çözüm üretiyor...

Fransız bilim adamlarının geliştirdiği HB-19 adlı molekül, kanser hücrelerinin çoğalmasını ve tümörü besleyen damarların oluşumunu engellemeyi başardı

Fransa Bilimsel Araştırma Merkezi'nin bilim adamları kanser dünyasında çığır açacak bir çalışmaya imza attı. Araştırmacılar HB-19 adlı molekülün kanser tedavisinde etkili olduğunu belirledi. Molekülün, tümörlü hücrelerin büyümesine neden olan bir proteini hedef aldığı, kanserli hücrelere oksijen ve besin taşıyan damarların oluşumunu da engellediği tespit edildi.

TÜMÖR ARTIŞINI NEREDEYSE YOK ETTİ

Ara Hovanessian ve Jean-Paul Briand'ın tasarladığı ve kimyasal bileşim haline getirilen HB-19, insan tümör hücreleri nakledilen farelerde deri altına ya da karın boşluğuna 2-3 gün arayla 30 gün enjekte edildi. Deney aşamasındaki tedavi, tümörlerin artmasını önemli oranda engelledi, hatta yok etti.

KEMOTERAPİ GİBİ ZARAR VERMİYOR

Kanser tedavisinde yaygın olarak kullanılan diğer tedavilerin aksine, molekülün dokulara zarar vermediği belirtildi. Uluslararası bilim dergisi Plos One'da yayımlanan araştırmanın sonuçları, etkili ve zehirli olmayan' kanser tedavisine yeni bakış açıları sunuyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.