Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Özel hastanelere kaçış: 8 istifa da Tokat'tan geldi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/425633-ozel-hastanelere-kacis-8-istifa-da-tokattan-geldi.html)

bluemoon24 18-10-2009 02:14 PM

Özel hastanelere kaçış: 8 istifa da Tokat'tan geldi
 
Tokat'ta, devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde görev yapan 8 doktor, görevlerinden istifa ederek özel bir hastaneye geçti.



Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi, Vali Recep Yazıcıoğlu Devlet Hastanesi, Karşıyaka Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi ve GOü Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde uzun yıllardır görev yapan doktorlar, istifalarını vererek kentte yeni açılan özel hastane Medical Park'ta çalışmayı tercih etti.

Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi doktorlarından Osman Kara Medical Park Tokat Hastanesi'nin kuruluşunda başhekim olarak görev alırken, Nöroloji Uzmanı Dr. Dürdane Bekar Aksoy, Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Cengiz Cepoğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Selda Kara, Vali Recep Yazıcıoğlu Devlet Hastanesi'nden Kulak Burun Uzmanı Dr. Zeki Sezgin, Fizik Tedavi Uzmanı Dr. İbrahim Şenocak, GOü Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Doç. Dr. Erdinç Naseri görevlerinden istifa ederek Medical Park Hastanesi'nde göreve başladı. Karşıyaka Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'nden emekliye ayrılan Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dr. Erol Yıldırım da aynı hastanede göreve başladı.



öte yandan, Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi Cildiye Uzmanı Emrullah Tomrukçu ile Gastroloji Uzmanı Dr. Gürsel Bayram'ın ise görevlerinden istifa ederek Medikal Park Hastanesi'nde göreve başlayacağı öğrenildi.İHA


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.