![]() |
Özfatura Yeniden Yeşilay Genel Başkanı (Habersaglık-Istanbul) Yüksek bir katılımla gerçekleşen kongrede konuşan Genel Başkan M. Necati Özfatura, "Bu yıl Yeşilayın atılım ve hizmet yılı olacaktır. Çığ gibi artan gönüllülerimizle, gençlik kulüplerimizle, okullardaki Yeşilay kulüplerimizle, Yeşilay rehber öğretmenlerimizle, şube ve temsilciliklerimizle önemli hizmetler yapacağız. Hazırladığımız projeler birer birer hayata geçiriliyor. Sağlıklı bir nesil, sağlıklı bir gelecek için elimizden gelen bütün gayreti göstererek, maksimum verimle çalışacağız. Verilen bu önemli vazifeyi, yüksek bir sorumluluk içinde icra etmeye kararlıyız. Bu konuda devletimiz, hükümetimiz, yerel yönetimler, akademisyenler de yanımızda" dedi. Yeniden Genel Sekreterliğe seçilen Ahmet Sırrı Arvas ve genç ekipleri, hazırlanan projelerin yürütülmesinde önemli bir misyon üstleniyorlar. Yeşilay, daha geniş çapta hizmet edebilmek ve toplumun her kesimine ulaşabilmek için, yönetim kadrosunda, sanatçılara, işadamlarına, devlet adamlarına, entellektüellere, mülki amirlere ve yerel idarecilere de yer veriyor. Bu dönem AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin de Yeşilay yönetim kuruluna seçildi ve bu hayırlı hizmetlerin yürütülmesinde aktif olarak çalışacağını belirtti. Yeşilay Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: M. Necati Özfatura (Genel Başkan), Ahmet Sırrı Arvas (Genel Sekreter), Ertuğrul Doğan, Doç. Dr. Sefa Saygılı (Genel Başkan Yardımcısı), Av. Kemalettin Nomer, Ramazan Apaydın, Rabi Baştürk, Dr. Levent Saraç (Genel Başkan Yardımcısı), İdris Naim Şahin, Cüneyt Caclar, Yusuf Korkmaz, Yusuf Kürkçüoğlu (Genel Sekreter Yardımcısı), Abdullah Çelik. Kaynak: SağlıkHaber |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 PM. |