Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/)
-   -   Şahin Aksoy Şanlıurfa Tabipler Odası başkanı seçildi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik-haberleri/425577-sahin-aksoy-sanliurfa-tabipler-odasi-baskani-secildi.html)

bluemoon24 18-10-2009 02:10 PM

Şahin Aksoy Şanlıurfa Tabipler Odası başkanı seçildi
 
Şanlıurfa'daki Tabipler Odası Olağan Genel Kurulu'nu Alternatif Açılım Grubu'nun oluşturduğu yönetim kazandı.



Tabipler Odası Lokali'nde gerçekleşen seçimlerde 282 oy alan Doç. Dr. Şahin Aksoy tabipler odasının yeni başkanı oldu. Genel kurul toplantısında tabipler odası yönetimi için 2 ayrı liste divan heyetine sunuldu. Ardından gidilen seçimde odaya kayıtlı 573 üyeden 466 üyenin oy kullandığı seçimlerde, 282 oy alan Alternatif Açılım Platformu'nun adayı Harran üniversitesi Deontoloji ve Tıp Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Aksoy odanın yeni başkanı oldu. Seçimleri kazanan ve platform adına konuşan Aksoy, herkesi kucaklayarak tek çatı altında toplamak istedikleri yönünde sıcak mesajlar verdi.



Alternatif Açılım Platformu adı altında Şanlıurfa'da yeni ekiple odayı sadece kanunun kendilerine yüklemiş olduğu görevlerin dışında tabip odasının bulunduğu konumdan çok daha ileriye götürmeyi hedeflediklerini vurguladı. Binin üzerinde doktorun bulunduğu Şanlıurfa'da herkesi odaya üye yapmak istediklerini dile getiren Aksoy şöyle devam etti: Tabip odası çatısı altında farklı alanlardaki hekimlerin sorunları ile ilgilenecek özel, pratisyen, kadın, asistan hekimlik, tıp öğrencileri ve sağlık bakanlığı politikalarını izleme birimi gibi birimkler oluşturarak aktif olarak çalıştırılacaktır. Sürekli yenilenmeyi ve kendini geliştirmeyi gerektiren bir mesleğin mensupları olarak odada meslek içi eğitim toplantıları ve kursları düzenlenerek sertifikasyon ve akreditasyon çalışmaları yapılacak. Doktorların sorunlarına çözümler bulmaya çalışacağız. Doç. Dr. Şahin Aksoy'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Mithat Yazar, Mustafa Gök, Eyüp Şelli, Cengiz Karakucak, Yaşar Şimşek ve Yılmaz Gerger'den oluştu.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:42 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.