Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Saç Bakımı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sac-bakimi/)
-   -   Saç Dökülmesine Karşı Yöntemler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sac-bakimi/4983-sac-dokulmesine-karsi-yontemler.html)

cicek1973 04-03-2008 10:12 PM

Saç Dökülmesine Karşı Yöntemler
 
Saç Dökülmesine Karşı Yöntemler

1- Bir kahve fincanı iyi zeytinyağına bir çorba kaşığı bira mayası, bir çay kaşığı biberiye yağı, yarım çay kaşığı kekik yağı karıştırıp bunu saç diplerinize sürün. En az iki saat bekletip yıkayın. Uygulamayı haftada bir tekrarlayın. Ayrıca bir su bardağı kaynar suda tere otunu demleyip, bununla her gün saç diplerinize masaj yapmanın da yararını görürsünüz.

2- Soyulmuş yarım avokadoyu iyice ezin. İçine 2 adet bıldırcın yumurtası, bir çorba kaşığı susamyağı koyup karıştırın ve saç diplerinize sürün. Streç filmle sarıp iki saat bekletin. Ardından saç tipinize uygun bir şampuanla yıkayın. Bu kürü haftada bir tekrarlayın.

3- 150 gram eritilmiş sığır iliği ile eriyen yağ kadar Hindistan cevizi yağını karıştırın ve saç dibine boya sürer gibi sürün. Masaj yaptıktan sonra streç filmle sarın, iki saat bekletin. Haftada 1 gün uygulayın.

4- 3 çorba kaşığı havuç yağı, fındık yağı, süt ve 1 tatlı kaşığı deniz tuzunu karıştırın. saç diplerine ve uçlarına yedirin.



WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.