Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Saç Bakımı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sac-bakimi/)
-   -   düşünce gücü ile saçlarımız gür olabilir mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sac-bakimi/464449-dusunce-gucu-ile-saclarimiz-gur-olabilir-mi.html)

darkdays 04-04-2010 12:17 PM

düşünce gücü ile saçlarımız gür olabilir mi?

olumlamalarla imgelemelerle seyrek saçlarımızı sağlıklı hale getirebilrimiyiz sizce arkadaşlar?

Belgin ∞ 04-04-2010 12:30 PM

Cevap: düşünce gücü ile saçlarımız gür olabilir mi?

Getirebiliriz elbette. Örnek: Ben girlhaha

Saçlarım geçen sene öbek öbek dökülmeye başlamıştı ve araları oldukça açılmıştı. Doktor strese bağlı demişti. Yılan yağı falan kullandım, şampuanımı değiştirdim çok fark etmedi. Daha sonra şampuanım yerine inancımı değiştirmeye karar verdim y789 Çünkü her gün aynanın karşısına geçip halime ağlar duruma gelmiştim.

Duş aldığın suyu programlayabilirsin :) 'Bu suyla saçlarım besleniyor, canlanıyor...'' gibi şeyler mesela. Malum Nisan ayındayız, bu ay yağmur ayıdır, hem Nisan yağmuru saç uzatır besler diye de bir inanç var :)

Saçlarını topluyorsan o da dökülmeye ve cansızlaşmaya neden olabiliyor. Özellikle gece yatarken nefes alabilmesi için açık bırak.

master8566 04-04-2010 12:33 PM

düşünce gücüyle zorlamaya gerek yok ki ,Tibet'in Gençlik Pınarı'ndaki 5 hareketi uygula sonucu göreceksin...sitede de var zaten hareketler...

pimpinella anisum 06-04-2010 11:59 AM

Ben de Tibet egzersizlerini öneririm,,ayrıca düşünce gücüyle her olayın oldurulabilir olduğuna inanıyorum,,12389

YESHAPPY 06-04-2010 12:43 PM

Bencede imgeleme ve olumlamalarla saçını sağlıklı hale getirebilirsin. Dilimde olan rahatsızlığı bu şekilde iyileştirdiğimi düşünüyorum.
Yapabilirsin.

naz78 08-04-2010 10:07 AM

bende saçlarımın çabuk uzaması için imgelemeler yapmaya çalışıyorum bu konuda olumlama yapsak olurmu artı bununla ilgili olumlama yazan olabilirmi çokkkkk rica etsemmmm iyiki varsız

DeLiTaY21 27-04-2010 10:00 AM

Hiç sanmıyorum.Dökülen saç geri çıkmaz arkadaş.ister tibet egzersizi yap,ister olumlama yap,ister düşünce gücüyle bir şeyler yapmaya çalış.sonuç değişmez bence.

mendeseva19 27-04-2010 10:43 AM

Alıntı:

RauLgs21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708610)
Hiç sanmıyorum.Dökülen saç geri çıkmaz arkadaş.ister tibet egzersizi yap,ister olumlama yap,ister düşünce gücüyle bir şeyler yapmaya çalış.sonuç değişmez bence.

beyin gücüyle 21 yaşındaki bi arkdşmz uzadımı uzadı :D ama yanında ruşeym gbi biçok takviyesel şeyler kullandı ve inandı...
nie dökülen saçın yerine bi saç çıkmasın ki? bence herşey istemekte yatıo..
iste-düşün-elinden geleni yap.. beyin gücüne inanıorum ama biraz sabır işi.. mesela saç ektirmek istese biri en az 3 ay tedavi görcek dmi ve biliosun ki tedavi sonunda dökülen saçların yerine yenilerin geleceğini...aslında burda %30 tedavi etkili %70 ise senin inanman ve düşünmen etkili.. başımız ağrıdığında ağrı kesici içeriz ki başımız ağrımasın die aslında şöle düşünürüz; ben ağrı kesici içersem BAŞIM AĞRIMICAK... sonunda nolur başımızın ağrıması durur..bunun gbi işte ama öle boş boş düşünerekde olck bişi diil inanmak için bişi yapman gerekio ne blim bi kür olablr mesela.. bi yandan kürü yaparsın bi yandanda imgeleme yaparsın eminim iiyi sonuç alırsınz..

MuminOKAN 27-04-2010 12:32 PM

Alıntı:

gel sana inanç üzerine bir anı anlatayım. sadece sana değil, hepimiz için.

bir arkadaşım vardı çok iyi araba kullanan. onunla bir şekilde araç ve alkol konusu işleniyordu sohbetlerimizde. ve her seferinde "r ederim, ehliyetimi kaptırmam" diyordu. ve bir gün arkadaşlarıyla buluşup biraz alkol almış. iyi içer, ama iyi de araba kullanır kendisi. o gece eve dönmek üzere yola çıkıyor ve yolda trafik kontrol var. hernekadar kontrollü bir şekilde araç kullansa bile alkollu olduğu için ehliyetine el konuluyor. trafik ekiplerinden "peki madem aldınız ehliyetimi beni eve bırakın" diye memurlara iletiyor. tabi bu kelimelerin sarfedildiği sırada işi de gitti arkadaşımın. (saat gece 03 civarı) eve geliyor. kardeşinin odasına girip sarılıyor, seni seviyorum diye sesleniyor. o fısıltıya kardeşi uyanıyor, bende seni seviyorum abicim diyor. o da sarılıyor ve uykusuna devam ediyor. telefonundan herkese aile fertleri ve arkadaşlarına "teşekkür" ve "hakkınızı helal edin" iletisi gönderiyor. saat 6ya doğru eline aldığı bir silahı başına doğru çevirip tetiği çekiyor.

peki;
sabaha karşı saat 3 ile 6 civarında yaşananları sarhoş bir adam yapabilirmi?
kardeşine seni seviyorum diyip sarılırmı?
tüm aile fertlerine ve arkadaşlarına mesaj yazabilirmi?

inanmayı görüyormusunuz? ve, ne kadar sıradan sarfedilen bir cümle... neleri değiştiriyor...

bu pekte etik olmayan bir durum. sadece inanmanın gücünü anlamanız için yazıldı. yorum yapmazsanız sevinirim.

Elektra 27-04-2010 12:49 PM

Alıntı:

Düşünce gücüyle ne kadar olur bilmiyorum fakat bilimsel olarak dökülen saçların kökünden yeniden çıkması için bir sürü bitkisel ilaçlar üretildi. En başarılısını biliyorum fakat isim vermek istemiyorum. Eczanelerde satılmaktadır. Zaten bu ilaçların oluşmasını sağlayanda düşünce gücüdür. Çünkü bilim adamları saçların yeniden çıkarılabileceğine dair düşünceler taşımışlar ve buna inanmışlar ki bu soruna çözüm üretmişler. Sonuç olarak her şeyin çekirdiği düşünmektir. Düşünmek ve inanmak. Düşünmeyen ve inanmayan bir insanı yaşıyor olarak bile kabul edemeyiz. İnsanoğlu daima düşünmeli, inanmalı ve yapması gerekenleri azimle yılmadan yapmalıdır. Bunu engelleyici olumsuz düşünceler aşılamayalım birbirimize. Sevgilerle...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM.