Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sabır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sabir/)
-   -   sabırr..! ve zamanlama.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sabir/616803-sabirr-ve-zamanlama.html)

bluegirlx 07-12-2010 09:04 PM

sabırr..! ve zamanlama..
 
Evren ile birlikte çalışmakla ilgili hızla öğreneceğimiz iki şey, Evrensel zamanlamanın insanın zamanlaması ile aynı olmadığı ve sabrın gerektiğidir ve sabır çoğu zaman derslerimizin büyük bir parçasıdır. Hepimiz sabırsız olmaya eğilimliyiz ve her şeyin tam şimdi gerçekleşmesini isteriz, ama Evrensel yasalarla, enerji ve mucizelerle çalıştığımız zaman, şeylerin ilahi zamanlama ile gerçekleştiğini biliriz ve bu deneyimlemeyi istediğimiz zamanlama ile her zaman aynı değildir. Öğreneceğimiz bir şey, her şeyin doğru ve en mükemmel zamanda gerçekleştiğidir ve eğer süreci hızlandırmaya çalışırsak, korku ve şüphe ile sorunumuz olur. Bazen gecikme kılık değiştirmiş bir kutsamadır, olay gerçekleşene kadar onu fark etmeyiz. Ancak berrak olan bir şey vardır, Evreni zorlayamayız, onu acele ettiremeyiz ve onu gitmesini istediğimiz yöne itemeyiz. Çabalayabiliriz, ama sonuçlar istediğimiz gibi olmaz ve çok daha azı bile olabilir.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, ilahi zamanlamanın sizin yararınıza nerde işlediğini görebiliyor musunuz, belki bir şeyleri geciktiriyordur ve size başka bir şey getiriyordur? Nerede bir sabır dersi alıyor olabileceğinizi görebiliyor musunuz? Sabır nasıl beklemek gerektiğini öğrenmek ile ilgili değildir, gücümüze ve gereksinim duyduğumuz şeyi tam olarak doğru zamanda yaratmak için bizimle çalışan hayırsever bir Evrene nasıl barış imzalayacağınızı öğrenmekle ilgilidir. y789

bluegirlx 07-12-2010 09:08 PM

Cevap: sabırr..! ve zamanlama..
 
biz , biz olabilebilelim diye ..

arca 09-12-2010 02:08 PM

Cevap: sabırr..! ve zamanlama..
 
Eeee herşeyin bir zamanı var diye boşuna dememişler..........

bluegirlx 09-12-2010 11:35 PM

Cevap: sabırr..! ve zamanlama..
 
marifet o zaman geldiği zaman gelene hazır olmak, geleni görebilecek durumda olmak ve kargaşa içinde yaşarken gelene teşekkür edip kabul etmeyi ihmal etmemek..sevgiler..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.