Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Sabır

Uyarılar

Sabır sabır nedir, sabır için, kuran sabır, sabır ayet, sabır hadis, sabır suresi, sabır peygamber, sabır islam, sabır allah, islamda sabır, sabır dua, sabır resimleri, sabır plastik, sabır dualar, sabır mp3, sabır ve, sabır resmi, ya sabır, göksel sabır, mevlana sabır, sabır hakkında, arapça sabır, sabır ayetler, sabır

Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Sabır Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün? YEŞİM TAŞI Genç bir adam, değerli taşlara ilgi duyarmış ve mücevher ustası olmaya karar vermiş. "Bu mesleği yapacaksam, iyi bir mücevher ustası olmalıyım" diye düşünmüş ve ülkedeki en iyi mücevher ustasını aramaya başlamış. Sonunda bulmuş, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sabır telkin cd indir izle İstanbul Sabır nerededir kimdir Sabır çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sabır hipnoz Sabır olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sabır hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sabır kuantum düşünce kitap haberi

Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-08-2007, 03:15 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?


YEŞİM TAŞI
Genç bir adam, değerli taşlara ilgi duyarmış ve mücevher ustası olmaya karar vermiş. "Bu mesleği yapacaksam, iyi bir mücevher ustası olmalıyım" diye düşünmüş ve ülkedeki en iyi mücevher ustasını aramaya başlamış. Sonunda bulmuş, yanına varmış, bir süre bekledikten sonra usta tarafından kabul edilmiş. "Anlat, dinliyorum" demiş usta. Genç adam anlatmaya başlamış; taşlara ilgi duyduğunu ve iyi bir mücevher ustası olmaya karar verdiğini heyecanla anlatmış. Yaşlı usta sesini çıkarmadan genç adamı dinlemiş, sözleri bitince de ona bir taş uzatmış, "Bu bir yeşim taşıdır" dedikten sonra genç adamın avucuna taşı bırakmış ve avucunu kapatmış. "Avucunu aynen böyle kapalı tut ve bir yıl boyunca hiç açma. Bir yıl sonra tekrar gel. Haydi şimdi güle güle" demiş ve şaşkın genç adamı öylece bırakıp kalkmış, odadan çıkmış. Genç adam evine dönmüş, kendisini merakla bekleyen annesiyle babasına neler olduğunu anlatmış. Anlattıkça da kendisine çok anlamsız gelen bu hareketi ve soğuk konuşması nedeniyle kızdığı ustaya olan öfkesi artıyormuş. Günler geçmeye başlamış. Genç adam sürekli söyleniyor ama avucunu hiç açmıyormuş. "Nasıl böyle budalaca bir şey yapmamı ister. Bir de ülkenin en iyi mücevher ustası olacak. Bu saçmalığa bir yıl boyunca nasıl katlanacağım, böyle bir eziyetle nasıl yaşarım. Bu ne biçim ustalık. Ustalık kaprisi yapacaksa, bari başından yapmasaydı." diye devamlı söyleniyor, her önüne gelene ustadan yakınıyor ama avucunu hiç açmıyormuş. Avucu kapalı uyuyor, bütün işlerini diğer eliyle yapıyormuş. Ve bu duruma da giderek alışmaya, diğer elini çok rahat kullanmaya başlamış. Uyurken de yanlışlıkla avucu açılıp taş düşmesin diye hep yarı uyanık uyuyormuş. Böylece bir yıl geçmiş, her günü zorluklarla dolu, her gecesi de yarım uykuyla yaşanmış bir yılı tamamlamış. Ve o gün gelmiş. Genç adam tam bir yıl sonra, büyük ustanın karşısına çıkmış. Usta bir süre beklettikten sonra yanına gelince, genç adam ne kadar saçma bulursa bulsun, bu sınavı başarıyla tamamlamış olmanın verdiği gururla elini uzatmış, avucunu açmış. "İşte taşın" demiş, "Bir yıl boyunca avucumda taşıdım, şimdi ne yapacağım?" Yaşlı usta sakin bir sesle cevap vermiş: "Şimdi sana bir başka taş vereceğim, onu da aynı şekilde bir yıl boyunca avucunda taşıyacaksın." Bu söz üzerine genç adam bütün sükunetini kaybetmiş, bağırıp çağırmaya başlamış. Yaşlı ustayı bunaklıkla, delilikle suçlamış, mücevher ustalığını öğrenmek için gelen genç bir insana böyle eziyet ettiği için, hasta olduğunu bağıra çağıra söylemiş. Genç adam bağırıp çağırırken, yaşlı usta ona hissettirmeden birtaşı avucuna sıkıştırmış. Öfkeden yüzü kıpkırmızı genç adam, bir yandan bağırıp çağırırken avucundaki taşı hissetmiş. Durmuş, taşı biraz daha sıkmış ve heyecanla konuşmuş:
"BU TAŞ, YEŞİM TAŞI DEĞİL USTA!"



Hayatımıza baktığımız zaman nekadar sabırlı olabiliyoruz?
İstediğimiz sonuca ulaşabilmek için zamana karşı sabrımızı ne hadar kullanabiliyoruz?
Peki ne demektir sabır?
Sabır;bekleyebilme aşamamızdır.Bizim duygusal dayanıklılığımızdır.Sürekli güçlü olduğumuzu savunuyoruz,peki gücümüzün de dayanıklı olması gerektiğini ne kadar biliyoruz?Karşılaştığımız olaylarda zaman kendisine daima saygı ister.Her ne sorunla karşılaşırsak karşılaşalım hiç sabrımızı kullanmadan haklı yada haksız karar vermemeliyiz.En ufak şeyde bile hayat bizden sabır ister.
Zamana karşı sabırlı olabilmeliyiz.Hayatımızdaki olumlu olabilecek sonuçları beklemektir.Beklemeye karşı sabırlı olmalıyız bunu kendimiz için yapmalıyız. Tıpkı BALZAC ın dediği gibi “Her güç sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır.“
Aslına baktığımız zaman sabır birçok kavram gibi kirlettiğimiz, kargaşaya kurban ettiğimiz, içeriğini darmadağın ettiğimiz, sonra da dönüp haksızlık ettiğimiz muhteşem bir kavram.
Sabreden derviş, muradına ermiş gibi harika bir deyim, nasıl oldu da Sabreden derviş, sabrede ede gebermiş gibi soysuz ve hayasız bir lafa dönüştü?
Nasıl olacak? Sabır kavramının zihnimizde uğradığı tahrif sonucu elbette.
Sabır, herkesin her istediğini Hemen, şimdi! sloganıyla elde etmeye çalıştığı acele ve ecele giden kendini bilmezler çağında, Asla vazgeçmem, zamanı gelinceye kadar beklerim diyebilme kararlılığıdır.
Şeyh Bedreddin Varidatında diyordu ki Evme (acele etme)! Unutma ki her yemişin bir mevsimi vardır: Sen de mevsimini bekle!
Yakıcı yaz güneşinin altında sabırla zamanını beklemeyi bilmeseydi, çağla şekerpare, koruk kayısı, kelek kavun olur muydu?
Eğer her zorluğun yanında bir kolaylık, her derdin bir dermanı, her ıstırabın bir bilgeliği, her çekilen acının bir hasılatı, her musibetin bir nasihati, her kederin bir bedeli olmasaydı hayat yaşanmaya değer miydi? Hepsinden öte sabır bu kadar değerli olur muydu?
Sabır, omuzladığın mukaddes yükü götürürken rüzgar tersinden esmeye başladığında geri dönmemek, yükü atmamak, yolu satmamak, yola yatmamaktır. Sırtını yüke verip göğsünü rüzgara siper etmektir.Her rüzgarın bir ömrü, her Nemrudun bir İbrahimi, her Firavunun bir Musası, her kışın bir yazı, her gecenin bir sabahı, her derdin bir dermanı olduğunu unutmamaktır.
Sözün özü, sabır direniştir ve insana mahsustur. Hayvanlarda sabır yoktur. Meleklerin ise sabra ihtiyacı yoktur.
Cüneyd-i Bağdadi'ye "sabır nedir?" diye sorduklarında şu cevabı vermiş.
- Yüzünü ekşitmeden, acıyı yudumlamaktır

Nilüfer İpek





[youtube=425,350]

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2007, 04:34 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
redspark is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

harika bir hikaye ne diyeceğimi bilemiyorum yani ben sabırlı insanları sabırlarından dolayı hiç anlayamazdım ama bu hikaye bana anlattı yani insan nasıl 1 yıl boyunca o taşa tahammül eder ama sonucundaki mükafat ta bir okadar güzel taşı eline alır almaz o taş olmadığını hissetti yani insan ne diyeceğini bilemiyor demekki insan istese tüm diğer uzuvları ile hissedebilir göze gerek kalmadan hisleri ile onun o taş olmadığını anlaması müthiş bu hikaye bir çok şeyi anlatıyor anlamak isteyene teşekkürler Nilüfer İpek
__________________
see you in another life my brother
redspark isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2008, 01:20 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 210
Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mirza_ben87 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

haklısın sabırlı olmak beceriiidir. ama bazen işte o beceriye sahip olamııyorun.öyle anlar varki!
__________________
Bildiğim birşey varsa oda hiçdirşey bilmediğimdir...
mirza_ben87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2008, 01:42 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 76
Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cyber_shoot is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

ben sabrımı kullanacak kadar güçlü degilim bu kadar sabırlı da olmak istemem galiba su istimal edenler oluyor gibi
__________________
istiyorum öle ise olsun ehüehü
cyber_shoot isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2008, 05:33 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
empati72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 149
Tesekkür: 4
92 Mesajinıza toplam 325 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
empati72 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

İki yıldır dersim bu. Sanu bu dersi kim verdi derseniz söyliyeyim Hz. Mevlana...Çok sıkıntılı olduğum bir dönem mesnevi okurken Şu paragrafa takıldım kaldım. Sanki bana sesleniyordu, o an öyle hissettim; " Söz toprakla pek karışık bir hale geliyor. Su bulandı kuyunun ağzını kapa ki Allah onu yine saf,yine hoş bir hale getirsin.Onu bulandıran durulturda..Maksada sabırla erişilir,aceleyle değil. Sabret Doğrusunu Allah daha iyi bilir." o andan itibaren sabrı öğrenmek için çabaladım. halada çabalıyorum.Gerçekten kolay bişey değil. Ama azda olsa başardığıma inanıyorum.
__________________
Fihi ma fih "ne varsa içindedir"... Hz. Mevlana
empati72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2008, 01:06 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 118
Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

Sabırmı odane dusun daha kendisiyle hiç tanışmadım ya bu arada suçluluğu ve egoyu dinlerken 1 hafta sonra suçluluğu çıkarttım ama suçluluğu dinlerken o denilen olaylardan hiç biri olmadı ne baş ağrısı ne halsizlik ne sinirlilik ne mutsuzluk ayrıca gece 3 te yatsam dahi sabaha 8 te çok çok dinç kalkıyordum şimdi egoya devam ediyorum ertelememeyi de ekledim başım çatlıyor dün saat 00:30 da yattım sabah 09:47 de zor bela uyandım suçululğa geri mi dönsem bir akıl verebilirmisizin yada bu baş ağrısı yorgunluk geçiren arkadaşlar bunun kaç gün devam ettiğini söyleye bilirmi ( not: ayrıca sinir ve mutsuzluk başladı yani şu anda Başbakan olsam sırf sinirim geçsin diye savaş çıkartırdım ve hiç te üzülmezdim bak bu fikir bile bana çok mantıklı geliyor .... kaç gün devam eder ki ama BIII-RAKKK -MIII CAMMM ya o ya ben kazanıcam )öfff neyse mp3 alıp dışırı çıkıyorum sıkıntı bastı
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 03:35 PM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

merhabalar serkan .. yazdıklarını yeni okuma fırsatım oldu..

sorularına çözüm bulmuş olabilirsin ama yine yanıtsız kalmanı istemedim..

telkinleri dinlerken verdiğimiz tepkiler hepimizde aynı şekilde açığa çıkmayabilir..
her birimizin takıldığı.. tıkandığı noktalar farklı.. telkinleri dinlerken de en zayıf noktamızdan aşağı çekilmeye çalışırız negatif egomuz tarafından..
ve vücudumuz duygularımızın yansımalarıdır.. hissettiğimiz baş mide v.b ağrılar da telkinlere direnç mekanizmasının yansıttığı etkilerdir..

suçluluk bana göre çok önemli bir telkin ki keza ego ve kendine güven de aynı şekilde..

ego ve kendine güven telkinlerinin zaten listede sabit kalmasını öneriyoruz..
aynı şekilde suçluluğuda listene alabilir en azında 21 gün kadar düzenli dinledikten sonra
belli rutinlerle dinleyebilmek için arada listene alırsın..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...56442#msg56442
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...56507#msg56507
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t5176.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t7915.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_yapmali-b18.0/

düşüncelerini iyiye güzele ve hedeflerine kanalize etmen bu aşamada sana çok yardımcı olacaktır..
dışarı çıkışlarında mümkünse doğa yürüyüşlerini tercih et.. mutlaka faydasını göreceksindir..

sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 06:43 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 118
Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

saolasın ** shamanic** bu linklere bir bakıyorum hemen
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 08:27 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 200
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

sakın vazgeçme serkan ağrıladan sonraki sukuneti tadınca çok mutlu olacaksın ve daha bir sarılacaksın kalan kırıntıları temizlemek için ,zaman zaman geri dönüşler yaşaya bilirsin ama onlar geri dönüş değil bilinç altının yeni ulaşılan noktalarının verdiği tepkiler.
__________________
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
saime1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 08:48 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 118
Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

saol saime1 ve diğer arkadaşlar insana kendisini yanlız hissettirmiyorsunuz teşekkürederim herkeze
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün?

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Sabır Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sabrını Kullanabilecek Kadar Güçlü Müsün? YEŞİM TAŞI Genç bir adam, değerli taşlara ilgi duyarmış ve mücevher ustası olmaya karar vermiş. "Bu mesleği yapacaksam, iyi bir mücevher ustası olmalıyım" diye düşünmüş ve ülkedeki en iyi mücevher ustasını aramaya başlamış. Sonunda bulmuş, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sabır telkin cd indir izle İstanbul Sabır nerededir kimdir Sabır çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sabır hipnoz Sabır olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sabır hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sabır kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.