Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   Rüyalarınızı Kaydedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/686-ruyalarinizi-kaydedin.html)

jaunty 18-12-2007 01:40 AM

Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
arı isteklerin olması, istekler olurken ari sokuyor.. dusun beni değil ama arkadasimi sokuyor niyeki?..ben korkuyorum dokunamam..arkadişim ediz yüksek yer ulu yüksek demek. ben sonucta yükselmeye çalişan gelişmeye öğrenmeye çalışan biriyim.. eee ne oldu şimdi?
yükselmektenmi korkuyorum?
karişti. dusun
kedilere bayılırım bu ev kedisiydi bembeyazdı annemle ilişkilerimi mi anlatıyor acaba? haa annem olumsuz düşünmesin istiyordum hatta bu sabah biraz kizginca dile getirmiştim bunu ona.yeter artık abartma cık bu durumdan hmmm diye..
sonracıma telefon hayatınızın her zaman için yeniliğe açık olduğuna surekli kendinizi yeni bilgilerle eğiteceğinize işarettir diyor ee evet oyle yapmaya çalişiyorum.
perde kendimde yanliş gördüğüm şeylere çektiğim perde..zaten yorumuda bu.yanlişları gizlemek diyor.
perdede arı vardı, o arıyı ulu yüksek aldı ,onu arı soktu arıyı dışarı saldı özgür oldu arı. dusun
arı yakalamak: isteklerin olmasi
arı sokması dostların fesat tutumları yüzünden üzülmek.. dusun
sanirim bu olumsuz düşünceler benim yükselmemi engelliyor diye üzülüyorum.sıkılıyorum onların halinede uzuluyorum o bu sanirim
ay ne zormus imdaaattt blissy
sevgiler kiss3

sen rüya tabirleri kitabına mı baktın yoksa? rüya tabirleri kitabına bakma.sadece senin için ne anlama geliyor onu bulmalı.arı sende ne anlama geliyor onu bulmalı.sen gerçek hayatta arıların sokmasının şifa verdiğine inanıyorsan hayat yolunda ilerlerken çevreden gelen olumsuzlukların seni daha da güçlendirdiğine inandığın anlamına gelebilir.bi başkası arı sokmasının zehir olduğuna inanıyorsa rüyasındaki arı başka anlamlara gelebilir.mühim olan bizim iç dünyamızda ne neyi temsil ediyor.shamanic daha iyi açıklar bu durumu ya onu bekliyelim.verdiğim arı örneği senin yorumun değil sadece örnekti.sevgiler.

khkh56 cok komik olmus o zaman yahu doğu valla khkh56 cok komikim..
arı faydalı hayvan sokması aci verir sokmasa iyi olur girlhaha
telefon haberleşme aracı genelde dertler paylasılır bulusulur haberleşilir
perde iç ve dış dünyanin ayiricisi gizler korur.
kedi canayakın sevimli bebek gibi masum bir hayvan allahın özene bezene insanlar için yarattiğini düşünüyorum kedileri.
sabah vakti herseyin başlangici ümit uyaniş temizlik tazelik..
simdi bunları birleştirip sakin kafayla bir daha düşüneyim.
cok mühim seyler öğrettin bana üç gömlek saol 96
anlatma kabiliyetine de bayıldım cok net anliyorum seni tekrar saol 96 smiliyface
sevgiler

shamanic 18-12-2007 02:18 AM

üçgömlek seni iki kere tebrik ediyorum..
birincisi gerçekten yeni öğrendiğin şeylere değer verip özümsedikçe hayatında anlamlı bir şekilde yer verdiğin için... ark5

ikincisi anladıklarını gayet güzel ifade ettiğin için anlatacaklarının üzerine ekleyeceğim hiç bir şey yok.. boynuz kulağı geçer in bir örneğisin şu anda 25889

jaunty cim gayet güzel anlamışsın tatlım
yakında üçgömleği geçersin demedi deme ttli3

jaunty 18-12-2007 10:41 AM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
üçgömlek seni iki kere tebrik ediyorum..
birincisi gerçekten yeni öğrendiğin şeylere değer verip özümsedikçe hayatında anlamlı bir şekilde yer verdiğin için... ark5

ikincisi anladıklarını gayet güzel ifade ettiğin için anlatacaklarının üzerine ekleyeceğim hiç bir şey yok.. boynuz kulağı geçer in bir örneğisin şu anda 25889

jaunty cim gayet güzel anlamışsın tatlım
yakında üçgömleği geçersin demedi deme ttli3

ooo67 44 estağfirullah sapkal89

polyanna__77 28-12-2007 06:46 PM

Atakan Bey selamlar,bu rüya konusunda fikrinize ihtiyacım var...
Telkinleri dinleyeli 4 gün oldu,bugün öğlen uyudum kulaklığımla ego ve suçluluk doğa versiyonları çalıyordu.
Rüyamda yağmur yağıyordu,kalorifer borularından sular taşmış falan bilgisayar masam su içinde babamı çağırıyorum geliyor tamir yapıyor boruların olduğu yeri:) heryer su dışarda sigara içiyorum balkonda gibi gibi...
ilk kez babamı gördüm sanırım rüyamda,dinlediğim su sesleri bu rüyaya etken olabilir mi,yoksa rüya yorumu olarak mı analiz etmeliyim?
teşekkür ederim

hayatimdegisti 28-12-2007 06:52 PM

Alıntı:

emel Nickli Üyeden Alıntı
Atakan Bey selamlar,bu rüya konusunda fikrinize ihtiyacım var...
Telkinleri dinleyeli 4 gün oldu,bugün öğlen uyudum kulaklığımla ego ve suçluluk doğa versiyonları çalıyordu.
Rüyamda yağmur yağıyordu,kalorifer borularından sular taşmış falan bilgisayar masam su içinde babamı çağırıyorum geliyor tamir yapıyor boruların olduğu yeri:) heryer su dışarda sigara içiyorum balkonda gibi gibi...
ilk kez babamı gördüm sanırım rüyamda,dinlediğim su sesleri bu rüyaya etken olabilir mi,yoksa rüya yorumu olarak mı analiz etmeliyim?
teşekkür ederim

Bence hem böyle bir korkunuz varmiş evi su basmasi gibi bu ortaya çikmiş hemde telkinlerde su sesi geçmesi bunda etkili olmuş.

akik 29-12-2007 12:55 AM

ya ben de gördüm evi su bastığını:) küvet taşıyodu, bi yerlerde yazmıştım yanlış hatırlamıyosam. doğa sesinin çok etkisi var bence, hiç evimi su basmadı, böyle bir korkum olduğunu da sanmıyorum. su sesi önceleri hep lavabo taşıyor hissiyatı uyandırıyordu bende, bir türlü doğal bi sesle bağdaştıramıyodum. rüyayı o yüzden gördüğümü düşünüyorum. sonra şakır şakır yağan yağmurun sesine benzediğini düşündüm/farkettim. o şekilde yağan yağmuru severim ben, o zaman sesi de sevdim:)

hava-hoş 29-12-2007 02:37 AM

ben bu telkinlere başladığımdan beri gördüğüm ve etkilendiğim 2 rüyamı yazmak istiyorum.....

ilk günler::oğlum --6 yaşında--karşı kaldırımda ve ben onu izliyorum,tenha bir cadde,ve karşısından gelen yetişkinle çarpışıp düşüyorlar..hemen koşup gidiyorum ki,ikiside baygın yatıyor yerde ve oğlumun rengi soluk nefesine odaklanıyorum ve soluğunu duyuyorum ,. kucaklayarak ,panik içinde ve nefesimin sonuna kadar varan bir çığlıkla taksiiiiiii diye bağırarak durağa doğru koşuyorum.ve bu panikle uyandımmmm-bu aradada diğer adamında yerde yattığını ve kimsenin ona yardım edemediğini falan düşünüyorum bir aklımda onda kalıyor aslında-....
ikinci rüyam::oğlum--8 yaşında--bir araba ya da kontenyır gibi birşeyin içinde -hatırlayamadım şimdi-başka insanlarla birlikte biryere gidiyorlar ve ben yine dışardan izliyorum onları.hareket ters yöne oluyor ve bir uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum arabanın...yine panik içinde koşuyorum düştüğü yere bakıyorum kocaman bir havuzun içine düşmüş .hemen gidip,oğlumu bulmak için çırpınıyorum be dirseğinden tutup batmış haldeyken onu kurtarıyorum ama baygın .heemen kucağıma alarak feryat figan içinde eşime sesleniyorum koşa koşa ...ve o panikle uyandım....şimdi bu iki rüyamdan da net bir şeyler çıkaramıyorum .ama iki oğlumuda aynı şekilde görmek ,sanırım ikisiylede ilgili yorumları doğurmakta ..anlayan yorumlayan arkadaşlar açıklayabilir misiniz nedir??

telkinlerden önce ki rüyalarımla sonraki rüyalarım,gerçekten boyut değiştirdi.öncekileri kendimce yorabiliyordum (bi rayına oturtmuştum ) ama sonrakilerde tıkanıp kalıyorum vallaa...

xenesx 29-12-2007 03:51 AM

atakan abi bu alt beyin den kasıt bilinç altımı acaba merak ettim coffe2

polyanna__77 29-12-2007 12:11 PM

akik,rüyanda evi su bastığını görmüşsün,şimdi çözdük olayı,benim de evi su basması gibi bir korkum yok... bilinçaltımızda varmıdır ki:)kesinlikle dinlediğimiz su versiyonları buna yol açtı diye düşünüyorum,bu gece yine denicem su versiyonlarını,ama beni de olumsuz yapmadı evden duvardan böyle yağmur suları akıyor ne biliyim heryer su içinde ama ben öyle rahatımki rüyada bir huzur bir sukunet,gerçekte olsa o olay bilemiyorum bilgisayrıma bile su gelmişti masam yerler,insan bu kadar mı rahat olur bide balkona çıkıp yağan yağmuru izledim ttli3

25emel 29-12-2007 02:41 PM

bir kaç haftadır rüya görmüyorum yada ben öle sanıyorum bilmiyorum.nese ya işde hatırlamıyorum.en son hayatımın aşkı zanettiğim insanı gördüm rüyamda. birbirimizle konuşmuyorduk o dönemde hatta birbirimizi görmemek için caba sarfediyorduk.rüyamda da yine birbirimizden kaçıyorduk sonra yanımdan gecerken bana hep böylemi devam edecek dedi bende ona böyle olmasına sebep sensin dedim rt67
NOT:sakın aynı yerde calıştıgınız birine aşık falan olmayın (asık olmak insanın elinde bunu anladım ttli3)

üç_gömlek 20-01-2008 12:42 PM

bikaç yıldır fazla rüya hatırlamazdım.özellikle yüksek benliğimi anlamaya çalıştıktan sonra rüyalarımda mükemmel değişimler oldu.daha somut ve çok renkli canlı rüyalar görmeye başladım.ama hala çözemedim ne mesajlar vermeye çalıştığını.harika rüyalardı.gördüğüm meyve olsun obje olsun ne anlama geliyor bir türlü bulamadım.genel olarak sembollerin anlamlarından anlayan bi arkadaş var mı? ha bir de geçende gördüğüm objeler sıra sıra onlarcaydı.yanyana diziliydi.sonraki günkü rüyamda sabaha kadar balık yedim.onlarcaydı.bu gece de bişey gördüm o da onlarcaydı hem de harikalardı.araştırıyorum ve yardım istiyorum.gerçekten bu gördüğüm onlarca objeler yiyecekler vs ne mesajlar vermeye çalışıyor bilmek istiyorum.

inci kurt 25-02-2008 11:44 AM

bende bilinç altı yok sanırımki üstüne çıksın. rüya görsem kaydedcem dee tık yok 4897hakkatenniye hiç rüya görmüyorum dusun

keskin14 27-02-2008 10:04 AM

herkese bol rüyalı uykular dilerim uykulusmile
atakan beyin açılış yazısında merak ettiğim iki nokta var
idea3 alt beyne inmek için rüya analizi ve serbest çağrışımdan yararlanıldığını yazıyor yazının sonunda da son seansda kişiyi rahatlatıcı ses ve müziklerden bahsediyor bu müzik sitedeki gibi telkinli bir müzik mi yoksa yanlızca insanı gevşeten bir müzikmi

rüya analizini az çok anlatmış yazıda ama serbest çağrışım konusunda bilgi vermemiş bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

kumkea 09-06-2008 02:23 AM

çok fazla rüya görüyorum ve hepside karmakarışık rüyalar
sabah uyandığımda bir kısmını hatırlıyorum ama sonra onlarda siliniyor hemen ve hiç bir şey hatırlamıyorum
analiz edebilmek için önce hatırlamak lazım bunu nasıl yapabilirim acaba

pakguc 09-06-2008 11:26 AM

merhaba,

önce bir kırtasiyeye gidiyorsun... ttli3
sonra orada rüyaarına uygun en güzel defteri alıyorsun...
her geçe başucunda güzel rüya defterin duruyor...
bir yandan da ....
gece yatmadan önce
"şimdi uyuyorum ve güzel rüyalar görüyorum... uyandığımda gördüğüm rüyaları hatırlıyor ve üya defterine yazıyorum" diyorsun... mlk34

sabah uyku sarhoşu yazdıkların her zaman daha iyidir... zaten sonrasında çoğunlukla unutuluyor yada mantıklı olsun diye yorum katılıtyor... en güzel daha tam uyanmadan yazılan garipcümleler oluyor... hismiley

Lier22 09-06-2008 11:45 AM

ben bu rüya işine başladım ama hiç rüya hatırlamıyorum...
4-5 gün oldu...
tarih ve hiçbişey hatırlamyorum yazıyorummm smiliyface

aysegul_tirtil 09-06-2008 02:15 PM

ben uyumadan hemen önce yatakta sırt üstü uzanık bir şekilde nefes çalışması yapıyorum bu yöntemle daha renkli rüyalar görüp daha net hatırlıyorum.özellikle denedim nefes çalışması yapmadan uyudugumda rüyaları hatırlamakta zorlanıyorum.belki seninde işine yarar kiss3

tiriniti 12-08-2008 02:31 PM

sadanim ben bugün itibariyle yazmaya başladım ama analizi kim yapıcak?

pakguc 12-08-2008 04:08 PM

analizi sedece kendin yaparsan doğru olur... tender45
mesela bir köpek gördün. diyelim

kendine sor
köpek ne demektir, uzaydan gelen birine köpeği nasıl anlatırım...
o anlattıklarını aynen kaydet aynı kelimelerle...

mesela;
çok sevimli, insan dostu, bazen korkarım vs.

sonra yine kendine bu ifadelerin hayatında başka neleri ifade ettiğini sor... dusun
eğer "hah tamam budur" diyorsan işte analmı budur... super

bir kimse başkasının rüyasını kesinlikle analiz edemez, benim için köpek farklı, başkası için farklı şeyi ifade eder.... hismiley

Belgin ∞ 12-08-2008 05:18 PM

Bu günlerde gözüm açık rüya görmeye başladım.Yani tam uykuya geçmeden yarı uyanık halde yatar yatmaz rüya görüyorum.Bazen sıkılıyorum kalkmak istiyorum kalkıyorum,dolaşıyorum evin içinde tekrar yatıyorum uykuya dalmadan tekrar rüyalar başlıyor.Şu 1 haftadır falan var bu durum.Ama çok sıkıldım bu durumdan.Normalde rüyalarımı hatırlarım günler hatta yıllar sonra bile ama bu anlık rüyaları bir türlü hatırlayamıyorum. sadanim

Birde rüya kovucu aldım baş ucuma astım.Bakalım kabuslarıma iyi gelecek mi? 4897

pakguc 13-08-2008 09:18 AM

uyanıkken görülen rüyalar OSHO nun farkındalık ktabında var...
f"arkındalığın arttıkça uyanukken de rüya görmeye başlarsın" diyor...
yani kötü bişey diyil... ttli3

Halit_Style 01-09-2008 11:11 PM

Daha Önce Görmedim Eski Bi Kız ARkdaşımı Gördüm ve bu arkdaşı hiç görmezdim telkinleri günde 9 10 sat dinliorum evden çıkan bi insan değilim fazla. pc hep açık oldugu iiçn son ses dinliorumm ve dışarı çıkarkende bir mp4 aldım telkinlerim için dinleye dinleye geziorum bu kız arkdaşım bende çok derin yaralar bırakmışdı ve hiç görmezdim ama bi kabus gibi telkinlerden sonra girdi ve benle yüzleşti sanki etkilerini sayiden görmeye başladım sağolun atakan bey ii buldum bu siteyi.

yeni bir hayat 11-09-2008 02:25 AM

Selamlar;

Telkinlerin rüyaları da etkilediğini yazan arkadaşlar var. Genelde de kabus görenler.
Ben çok rüya görür(d)üm.Genelde de kabus ,sıkıntılı rüyalar.. Mesela;
Bir odadayım, her tarafı beyaz boyalı bir oda. İçi alabildiğine siyah örümcek, tarantula gibi, dolu. Ve ,oda giderek daralıyor.İşin enteresan yanı odanın içinde kapı yok. Ben bir çıkış bulamıyorum.Ama oda daralmaya devam ediyor. En sonunda uyanıyorum kan ter içinde...

Sonra;
Bir apartmanın merdivenlerinden yukarı çıkıyorum. O esnada arkamdan bir sel geliyor.İçinde dev bir timsah.Su yükseldikçe ben merdivenleri koşa koşa çıkıyorum.En sonunda yine kan ter içinde uyanıyorum..

Eğer bir hedefim varsa ulaşmak istediğim, dağ, tepe aşarım, sis bulutunun içinde yürürken ,güneşli bir yer vardır ve ben oraya gitmek için engelleri aşarım falan...

Bir de sık sık yakınlarımın ölümlerini,hele çocuklarım bebekken onları rüyamda ellerimle gömerdim falan. Sabah toprak kokusu ile uyanırdım. Bir kaç gün de gitmezdi o koku burnumdan..Çok kötü rüyalar . Ölümle ilgili rüyalar, o yakınlarımı kaybetme korkusundan kaynaklanıyormuş...

Şimdi bu konu başlığını görünce aklıma geldi, yaa ben telkin dinlediğimden beri rüya görmüyorum.Aslında çok sık rüya görürüm,buna seviniyorum desem yeridir.

Belki de telkinlerden sonra bu korkuları atmışımdır..

YESHAPPY 29-09-2008 08:31 PM

Ben rüyalarımı ne zamandan beri yazıyorum;ama hala ne anlama geldiklerini çözemedim(bir tanesinin bile yaaa dusun)

Belgin ∞ 29-09-2008 08:40 PM

Arkadaşlar okumadıysanız mutlaka Işık Elçi'nin kitabı Rehber Rüyalar ı okumalısınız.Kafanızda rüyalarla ilgili en ufak bir soru işareti kalmayacaktır.Ben şu an kitabın yarısındayım ve tek kelimeyle muhteşem.Pas geçmeyin derim art56art56

YESHAPPY 29-09-2008 09:25 PM

redflowers o kadar iyi mi? O zaman hemen edinmeliyim bende.Sağol verdiğin bilgi için.

ugurguven 01-10-2008 09:38 AM

ya arkadaşlar ben scriptleri dinledğim ilk gün rüya görmüştüm ve çok mutlu olmuştum.2.göremedim :( rüya görmek istiyorum veya hatırlamak istiyorum :(

YESHAPPY 04-10-2008 07:49 PM

"Rehber Rüyalar" kitabını aldım internette 8ytl ama kitapçılarda 15ytl çok fark var arada.Neyse okumaya başladım.Rüyalarıma uyanacak mıyım bilmiyorum inşallah becerebilirim.Rüyamın farkında değilim görürken ne gördüğümü hatırlıyorum ama o an ryada olduğumu çözümleyemiyorum.İnşallah yorumlama işini de bunu da yapabilirim.Bu kitabı okuyup bunu yapabilen var mı? uykulusmile uykulusmile

rasgavs 10-10-2008 09:52 PM

ben rüyalarımı zaman zaman kontrol edebiliyorum ve bu çok tuhaf bi his dusun ama seviorum 98569

YESHAPPY 12-10-2008 02:51 PM

Ya yok ben beceremedim.Kitap bitti 1 hafta oldu ama yorumlayamıyorum yine ya. Yetenek işi gibi birşey bu sanırım.Zor

demetcool 28-10-2008 11:20 AM

Konu çok ilginç bu konuda kitap önerisi olan var mı acaba?

Belgin ∞ 28-10-2008 11:33 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar okumadıysanız mutlaka Işık Elçi'nin kitabı Rehber Rüyalar ı okumalısınız.Kafanızda rüyalarla ilgili en ufak bir soru işareti kalmayacaktır.Ben şu an kitabın yarısındayım ve tek kelimeyle muhteşem.Pas geçmeyin derim art56art56

Tabi kitap biteli çok oldu o ayrı.Kitabı roman gibi okumayın içindeki çalışmaları yapıp sonra kaldığınız yerden devam edin.Roman gibi okursanız verim alamazsınız.Benden söylemesi sapkal89

disev-05 22-01-2009 05:28 PM

pekı gordugum ruyaların analızını nasıl yapabılırım.. yazarın kıtabından faydalanmam yeterlı olacakmı.. cunku 4 gundur sureklı farklı ruyalar goruyorum ve neyın acılımı olabılecegı konusunda emın degılım.. bu konuda onerınız varmı..

sanemce 22-01-2009 05:44 PM

merhaba disev

şhamanic'in rüyalarla ilgili yazdığı bir mesajı alıntı yapıyorum. çok detaylı ve güzel bir anlatım olduğu için. almak istediğin cevap mevcut değilse, tekrar sorarsan cevaplanacaktır.

sevgiler actionsmile

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 296984)
rüyalar içsel rehberlerimizdir..

görmüş olduğunuz karışık korkunç rüyalar bile aslında o kadar güzel ki..

kendinizi tanımanız için bir vesile..
içinizde ne varsa rüyanızda gördüğünüz o dur..
demekki içiniz bastırdığınız korkularınızla dolu..
ruhunuz bilinçaltınız "imdat "diyor size kabuslarınızda..
görmeniz bilmeniz için yanlışlarınızı..

yazarak başlayın.. her rüyanızı her hatırladığınızı yazın mutlaka.. üzerinden bir hafta 10 gün geçince geriye dönüp okuyun "mesajı" daha rahat farkedeceksiniz..

affedin... "önce kendinizi" kendinize arşı yaptıklarınız için..
sizin üzdüklerinizi.. sizi üzenleri.. sevgiyle özgür bırakın nefret ettiklerinizi bile..

bu bir geçiş süreci bir başlangıç.. yaşadığınız sıkıntıların geçeceğini bilin.. ulaşacağınız hedefe kilitlenin..

minik imgeleme çalışmaları yapın.. düşünmenin gücünü biliyorsunuz.. bir elinizi ağrıyan yerinize koyun.. diğer elinizi bir yastığa bile koysanız gözünüzü kapatıığınızda o yastık verimli toprak ana olsun ya da bereketli engin deniz.. okyanus..

ağrınızın olduğu elinizden ağrınız bir duman misali çıksın ve diğer elinizden toprağa ya da denize karışsın.. verdiğiniz yere güvenin toprak anaya ya da denize .. bilinki aldığını iyi yapacak.. ona verdiğiniz her şey harika bir şeye dönüşecek.. bunları yaparken nefes alın verin.. içinizde tutmadan özgürce.. her nefes ile özgürleştiğinizi bilin..

isterseniz yanınıza rehberlerinizi ve meleklerinizi davet edebilirsiniz.. size yardımcı olmaları için yol göstermeleri için..

her rüyanızla arındığınızı iyileştiğinizi bilin..

kitapseverlere ışık elçi- rehber rüyalar ı okumalarını tavsiye ederim..
ardında nusret kaya nın kitaplarına geçebilirler..

bir kişinin sizi etkilemesine izin verirseniz o sizi etkileyebilir.. eğer her ayrıldığımız ya da her ters düştüğümüz arkadaşımız düşünce gücüyle yaşamımızı allak bullak edebilseydi ortalık berbat hayatlardan geçilmezdi.. kimin öfkesinin ne zaman dineceğini bilemeyiz ki dimi ..

herkes ektiğini biçer.. bir ilişki bittiğinde de bu böyledir.. kendin için onu da kendini de affet.. ona iyi dileklerini gönder aklına geldikçe.. yolu sevgiyle aydınlansın.. mutluluğu huzuru bulsun.. bir başkası için istediğimiz her şey kendi yaşamımızda da tezahür eder..

sevgiler..

disev-05 23-01-2009 12:17 AM

cok tesekkur ederım sanemce.. ekledıgın yazı aydınlattı bır cok anlamda.. telkınlerı dınledıgımden berı ılgınc ruyalar, kabuslar goruyorum. ozellıkle ego guclendırıcıyı gecelerı dınlıyorum ve bu telkınler sırasında kabuslar goruyorum.. telkınlerle ılgı kurmaya calısıyorum.. sanırım kendımı yada başkalarını affetme yontemlerını kullanmam gerek... bılınc altım İMDAT diyor :)

tekrar tesekkurler..

sudem8 23-05-2009 03:07 AM

Cevap: Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin

O0ben uzunca bir süredir rüya günlüğü tutuyorum.boş bir zamanımda hepsini okuyorum ve kendim yorumlamaya başladım çünkü kişiye özel rüyalar...çok faydası oluyor her sabah kalkınca yazmanın...

Houner 14-09-2009 11:25 PM

Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin

bu bilgiler beni uçuruyor ve nedensiz bir şekilde ağlıyacak gibi oldum ben bir NLP uzmanı olabilirdim sanırım çünkü bu bilgilerin kalbimi çok hızlı çarptırdığını farkettim ve bu heyecan bana bilinmeyeni merak ettiğimi hissettirdi

Houner 14-09-2009 11:26 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463352)
O0ben uzunca bir süredir rüya günlüğü tutuyorum.boş bir zamanımda hepsini okuyorum ve kendim yorumlamaya başladım çünkü kişiye özel rüyalar...çok faydası oluyor her sabah kalkınca yazmanın...

çok güzel bir alışkanlık ne zamandır yapıyorsun?

sudem8 15-09-2009 05:44 AM

k8908
Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476331)
çok güzel bir alışkanlık ne zamandır yapıyorsun?

yaklasik bir senedir yaziyorum.hepsini daha sonra okumaya basladigimda hepsinden bir mesaj oldugunu anladim.girlhaha

pekol 15-10-2009 03:18 PM

Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2548)
Savaştığımzda yine onu sırtımızda taşıyacağız 26 Bu nedenle en güzeli yan yana yürümek ve kendimiz ile barışmak 98569

karşına alıp savaşma ,yanına al eğit ! demiş konfiçyus. 12389

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 PM.