Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   rüyalarım çok ve karışık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/624592-ruyalarim-cok-ve-karisik.html)

duygusal04 25-11-2014 06:50 AM

rüyalarım çok ve karışık
 
arkadaşlar ben ego ve suçluluk telkinini bir süredir dinliyorum.ikinci gün bir rüya gördüm en büyük korkularımdan birisi sanırım.başladığımda derin bir depresyondaydım özel hayatımla ilgili biten bir ilişki esnasında başladım.rüyamda ayrıldığım kişinin hayatında başka birsi olduğunu gördüm o günüm resmen sinir harbi içinde geçti ne anlama geliyor bu suçluluk telkiniyle ilgisi varmı acaba?sonraki günlerde bir çoğunu hatırlamıyorum sabah kadar rüya görüyorum sanki genel anlamda huzurlu uyanıyorum uykudan kötü şeyler görmüyorum ama seçemiyorum rüyalarımı.dusun2

Işıklı yol 25-11-2014 09:24 AM

Cevap: rüyalarım çok ve karışık
 
Bunların olması doğal, sabırlı olmak lazım. Geçecektir. Zaten yaşadığınız süreçte de bu tür rüyalar normal birinden ayrıldıysanız bilinçaltı bununla ilgili çeşitli senaryolar üretir. Birde telkinlerin etkisiyle kafanız iyice karışmış olmalı. Yakında sakinleşirsiniz.

hayatimdegisti 25-11-2014 04:20 PM

Cevap: rüyalarım çok ve karışık
 
Telkinler ilk etkiler bölümünde bahsettiğimiz gibi en çok korktuğunuz şeyleri rüyalarınızda görürsünüz.Bu tür rüyalar görmek olumludur.Bu rüyaları sabah uyanır uyanmaz deftere yazınız.Böylece bu korkulardan daha rahat kurtulursunuz.
Keyifli forumlar...

duygusal04 25-11-2014 11:41 PM

Cevap: rüyalarım çok ve karışık
 
ara ara bu korkum aklıma çok düşüyor ne kadar kovmaya kalksamda yine geliyor bir yerden çıkıp umarım bu korkudan kurtulurum.teşekkürler


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.