Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   telkinler daha ilk günde rüyaları etkileyebilir mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/618552-telkinler-daha-ilk-gunde-ruyalari-etkileyebilir-mi.html)

eyireltia 09-05-2011 01:11 PM

telkinler daha ilk günde rüyaları etkileyebilir mi?
 
merhabalar ben telkinleri yeni keşfettim ve dün dinlemeye başladım. dün ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinlerini gündüz ve gece uyurken olmak üzere yaklaşık 6 saat dinledim.
gece de dinlediğim sırada ailemden sakladığım ve öğrendiklerinde hayatımı çok etkileyecek olan yani benim için çok önemli bir konuyu ailemin öğrenmiş olduğunu ve konuya gayet sakin yaklaştıklarını çok basit bir şeymiş gibi önemsemediklerini gördüm rüyamda.
ben genelde rüyalarını fazla hatırlamayan biriyim ancak bu rüyam sanki gerçek gibiydi. uyandığımda gerçek sandım bir an. sizce bunda telkinlerin etkisi var mı? 1. günden böyle bir şey olabilir mi yoksa rastlantı mı sadece?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.