Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   ilginç bir rüya.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/615942-ilginc-bir-ruya.html)

ufuk35 23-10-2010 12:09 AM

ilginç bir rüya..

merhaba arkadaşlar. sigara bırakma telkinini gunde 8 saat olmak uzere 4 gundur dınlıyorum. ve dun gece cok tuhaf bir rüya gördüm. şöyleydi; evden cıkmıstım. nereye gıttıgımı bılmıyorum. elımı paltonun cebıne attıgımda sıgaramın olmadıgını farkettım ve anneme balkondan sigaramı ve cakmagımı atmasını ıstedım. 3. katta oturuyoruz. annem sigara ve çakmagı attıgında ruyam bı anda kesıldı ve yerde sadece kırık bir çakmak vardı. sigara yoktu. çok şaşırmıştım. sizce ne anlama geliyor bu rüya ?

Neptün 23-10-2010 12:21 AM

Cevap: ilginç bir rüya..

sigarayı bırakmak üzere olduğunuz anlamına geliyor :) tebrikler!

aylıno 23-10-2010 12:41 AM

ben bugün bıraktım :)) bıraktım diyebiliyorum inş. birdaha başlamıcam onun yerine su içiyorum canımın sigara istediği zamanlarda su bu daha iyi... yenileniyorum :)) su içme alışkanlığı ...hem boşlukta kalmıyorsun sigara içtiğin zamanların yerini dolduruyoo...

Neptün 23-10-2010 12:46 AM

aylino ben de yemek yememek için su içiyorum.

dediğini çok iyi anlıyorum o yüzden :) kilo vermeye çalışıyorum da ben hahaha
ama biliyor musunuz? sigara içmek bağımlılık değilmiş. yani bedensel bağımlılık değilmiş. tamamen düşünce ile alakalı bir bağlılıkmış. o yüzden bugün bıraktım diyorsun ya. inanıyorum. bir günde bırakabileceğine inanıyorum insanın :)

altın saçlı kız 23-10-2010 12:15 PM

Bilinç altıyla ilgili sana mesaj veriyor.Bakalım ne düşünüyorsun diye deniyor.''Ben artık sigarayı bıraktım''cümlesini sabah-akşam yüksek sesle tekrar edin.Eşim de 8 ay bıraktı,tekrar başladı.Başarılar dilerim...

teoman_ 23-10-2010 01:29 PM

sigarayı bırakamayacağın anlamına geliyor krz56

aylıno 23-10-2010 02:16 PM

cliviaf pozitif olan insanlara bayılıyorum ben onlara imreniyorum ve hayatımda bu özelliği taşıyan insanları bolca görmek için neşeli mutlu insanlarla arkadaşlık yapmayı seçiyorum kısaca onlardaki pozitif enerjiden azıcık kendime çalıyorum :))) bide artık negatif insanlara kızmaya başladım yavf dilin kemiğimi var ne olur yani biraz olumlu şeyler söyleyipte insanlara yandaş olsanız bıraktım sigarayıııııııııııııııııııııııııııııııı vede ölene kadar içmicem bende size böyle cevap veriyorum herşey irade değilmi

aylıno 23-10-2010 02:23 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774994)
aylino ben de yemek yememek için su içiyorum.

dediğini çok iyi anlıyorum o yüzden :) kilo vermeye çalışıyorum da ben hahaha
ama biliyor musunuz? sigara içmek bağımlılık değilmiş. yani bedensel bağımlılık değilmiş. tamamen düşünce ile alakalı bir bağlılıkmış. o yüzden bugün bıraktım diyorsun ya. inanıyorum. bir günde bırakabileceğine inanıyorum insanın :)

biliyormusun su vücutta düzenleyici görevi yapar %70 i sudur su gençlik iksiridir vede vücudun depoladığı fazla yağları yakar sadece yağları değil vücutta bulunan diğer zararlı atıkların dışarı atılmasını sağlar vücudu yeniler tek zor olanı ise 10 dk bir wc :))))

Neptün 23-10-2010 03:17 PM

Alıntı:

aylıno Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775061)
biliyormusun su vücutta düzenleyici görevi yapar %70 i sudur su gençlik iksiridir vede vücudun depoladığı fazla yağları yakar sadece yağları değil vücutta bulunan diğer zararlı atıkların dışarı atılmasını sağlar vücudu yeniler tek zor olanı ise 10 dk bir wc :))))

y789 çok hoşsun aylino yaa, gerçekten de öyle. yazın hadi neyse de kışın çok zor oluyor haha

ama su gerçekten muhteşem bir iksir!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM.