![]() |
RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI 5 Gündür telkinleri düzenli olarak dinliyorum. Ya bu kadar berrak rüya gördüğümü hatırlamazdım. Hatta rüyalarımı çoğu zaman hatırlamam ve gün içerisinde kare kare gelir gözümün önüne. Fakat şu 3 gündür adeta film izlemek için uyuyorum. Korku filmleri. Gece uyanıyorum bütün rüyalar gözümün önünde ve su gibi terlemiş olarak hem de. Tekrar yatıyorum bu kez başka kabuslar. Hepsi de korku dolu rüyalar. Gerçek dışı ama korku dolu. Uyurken telefonu açıp öyle uyuyorum telkinleri de uyanana kadar dinliyorum. Bunuınla bi etkisi vcar mı acaba. |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI rüyalar bilinçaltımızdan bize ulaşan değerli mesajlardır... onun için her fırsatta hatırlatıyorum... her kişinin gördüğü rüyanın yorumu kendine özeldir.. benim rüyada gül görmem ile başka bir kişinin gül görmesi çok farklı anlamlar içerebilir.. rüyalarımızda bu kadar karışık şeyler gördüğümüzde genelde arınmalar yaşadığımız için bunların yansımaları olarak bakarım konuya.. yada içsel karışıklığımız rüyalarımıza yansımış olabilir.. rüyalarımız da hislerimiz gibidir.. onlara gereken önemi ve saygıyı gösterdikçe daha açık anlamamızın mümkün olduğu mesajlarla bize gelirler.. mutlaka rüyalarınızı yazın.. anlamlandıramadıklarınıza olumsuz anlamlar ya da korkunç rüyalar diyerek sınıflandırmayın.. rüyalarınız gibi günlük olarak yaşadığınız olaylarıda yaşayın.. buna aldığınız önemli kararlar içsel gelişmelriniz.. gibi durumlarda dahil olsun.. bir süre sonra kendi rüya rehberinizi oluşmaya başlamış olacak. ve rüyalarınızın anlamlarını daha rahat kavrayabileceksiniz.. sevgiler.. |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI Benim de rüyalarım artık çok berrak bu durumdan çok memnunum onayi |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI ben de daha çok rüyalarımı hatırlamaya başaldım...rüya görürdüm ancak hatırlamazdım, mesela bugün ilk defa gördüğüm rüyanın tamamını hatırladım smiliyface smiliyface smiliyface blissy blissy hayatım değişiyo mu ne? 956k 956k |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI merhaba telkinleri genelde gece dinlemeyi seçiyorum listemi baya zenginleştirdim.araya vivaldinin parçalarını serpiştirdim değişiklik olsun diye sabah uyandığımda başımda ağırlık hissediyorum.sabaha kadar müzik dinlediğimde de hissederim o ağırlığı.nedenin telkinler olduğundan pek emin dğilim. rüyalara gelince....o kadar netler ki...özellikle sabah çok sık uyanıyorum ve her rüyamı hatırlıyorum o aralıklarda(sonradan çoğunu unutuyorum:) kimi zaman gördüğüm rüyayı sonradan gerçekten olmuş gibi hatırlıyorum.kabuslarım da bir hayli sıklaştı.uykumda rüyadan uyanıyorum(rüya içinde rüya) telkinleri düzenli olarak dinlemesem de yaklaşık 2 aydır dinliyorum.gece dinlemeyi tercih ediyorum ama siz ne önerirsiniz? |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI merhabalar jimjime.. uyurkende dinlesen telkinler bilinçaltına ulaşıyor.. uykulusmile hatta bir çoğumuz uykuda dinlemenin daha yararlı olduğunu düşünüyoruz.. yinede sen en rahat nasılsan; gündüz yada gece dinlemeye devam et.. telkinlerin tekrarlanması değişim için önemlidir.. bunun için ilk dinlemeye başladığımız süre içerisinde her gün dinlemeye çalışalım.. 2 gün dinle 5 gün dinleme gibi boşluklar verim süresini olumsuz etkiler.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI Rüyaların berraklaşması bende de var üstelik rüyalarım korkunç değil, kabus görmüyorum. Çok karışık rüyalar ve artık daha fazla rüya görüyormuşum gibi ve bundan memnunum merakla uyuyorum bu gece ne göreceğim acaba diye actionsmile |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI Telkinleri dinleyeli iki gün oluyor bende rüyalarımı hatırla oldum ve güzel rüyalar görüyorum; evet onları yazmak lazım sanırım bu gece yanımda bır defterle yatacağım . |
Ynt: RÜYALARIM ÇOK BERRAKLAŞTI evet bende güzel rüyalar görüyorum http://img509.imageshack.us/img509/8568/capkinix0.gif |
evet kesinlikle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM. |