![]() |
ÇOK FAZLA RÜYA GÖRÜYORUM BU YÜZDEN HÇ DİNLEMİYORUM Arkadaşlar,özellikle sabah ile öğlen arasında(biraz geç kalkıyorum da)aşırı çok rüya görüyorum,ama çok yorgun ve ağır kalkıyorum,kafam kazan gibi olmuş,sanki hiç uyumamışım.bu neden olur acaba kimi diyor iyi bilinçaltın temizleniyor,kimi diyor kafan karışık sizde de oluyor mu anlamını bilen var mı? |
Cevap: ÇOK FAZLA RÜYA GÖRÜYORUM BU YÜZDEN HÇ DİNLEMİYORUM Kendine: ''BUGÜN RÜYA GÖRMEYECEĞİM VE SABAH KALKTIĞIMDA RAHAT, DİNLENMİŞ OLARAK KALKACAĞIM.''De.Bunu inanarak ve içinden gelerek söyle,bilhassa yatmadan önce tekrarla.2 gündür bu problemimi böyle aşıyorum.Tavsiye ederim.Denersen ve sonucunu yazarsan memnun olurum. |
Cevap: ÇOK FAZLA RÜYA GÖRÜYORUM BU YÜZDEN HÇ DİNLEMİYORUM Cok fazla ruya gormen aslinda bilincaltinla daha net bir iletisim kurabildiginin gostergesi. Gordugun ruyalarin cogunu hatirliyorsun artik bu yuzden kafan sismis olabilir :) ayni zamanda telkinlerin positif etkilerinden biri de beynin ruyalarda negatif olusumlarimizi positiflerle degistirmesi icin bir firsat sunmasi bence ruyalarini hatirladikca degisimin gerceklestigini hisset ve mutlu ol :) negatif kaliplarindan kurtuldukca kafani sisiren ruyalar da azalacaktir. |
Cevap: ÇOK FAZLA RÜYA GÖRÜYORUM BU YÜZDEN HÇ DİNLEMİYORUM telkinleri dinlemiyorum... ama ben kendimi bildim bileli ruyalarım hep karışık...sacma sapan(anlamsız) tonlarca ruyalar goruyorm... ve sabah kalktıgımda bende cok yorgun oluyorum... ve hepsini de hatırlarım... bunun bi acıklaması vardır eminim... bir bilen var mı....? |
Cevap: ÇOK FAZLA RÜYA GÖRÜYORUM BU YÜZDEN HÇ DİNLEMİYORUM rüyalarınızı yazmanız öneriliyor ..belki kendi başlarına anlamları yoktur ama bir bütün olunca bir anlam ifade edebilir diye düşünüyorum..rüyalarımız rehberlerimizdir..mümkünse rüyalarınızla ,uykunuzla ve hayatla barışın.. hımm..birde özlellikle gece uyumadan önce ve sabah uyanıncaa mutlaka belirlediniz olumlamalrı yaparak uyuyun uyanın..çünkü son düşündüğümüz şey gece sabaha kadar tekerrür eder..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 AM. |