![]() |
sürekli rüyalarımda kavga ediyorum blook arkadaşlar 1 haftadır telkinleri dinliyorum gece gündüz aralıksız olmak şartıyla fakat ilk iki gün rüya görmedim fakat şu an her gece görüyorum ve sürekli kavga ediyorum birileriyle çok garip fakat durumun geçici olduğuna inanıyorum her şey ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olcak super en azından öyle olmasını temenni ediyorum hismiley |
Ynt: sürekli rüyalarımda kavga ediyorum merhabalar... hoşgeldiniz... actionsmile değişimlerinizi paylaştığınız için teşekür ederim.. bu durum geçici hiç merek etmeyin... sevgiler.. hismiley |
Ynt: sürekli rüyalarımda kavga ediyorum Bende eskiden dahaçok rüya görürdüm şu aralar fazla görmüyorum yada görüyorumda hatırlamıyorum. Yalnız dikkatimi çeken ve hatırladığım iki rüyam var telkinleri dnledikten sonra gördüğüm.Birinde hayır istemiyorum diye karşı tarafı bir reddediş., diğerindede vazgeçtim artık istemiyorum diye bir karar değiştiriş vardı. yani kendi düşüncemi ve isteğimi ortaya koyup karşı tarafı reddediyorum. Aslında günlük hayata zor hayır diyebilenlerden değilimdir. İstemiyosam bunu açıkça ifade ederim. Lakin rüyalar niye bu boyuta büründü pek anlıyamadım açıkçası. Fikri olan varmı acaba.... dusun |
Ynt: sürekli rüyalarımda kavga ediyorum Banada İLk Dinlediğimde Öyle OLuyordu.. Hatta Bir Kere Rüyamda Bir Çocuğu Sıraya Doğru İtmiştim Ve Belini Kırmıştım.. Geçici Merak Etme... |
Ynt: sürekli rüyalarımda kavga ediyorum Alıntı:
ne kadar güzel değil mi? |
Ynt: sürekli rüyalarımda kavga ediyorum Telkinleri dinlemekte ilk günüm ve ''Ego Güven Güçlendirici'' telkinlerini liste yaptım ve toplam 3 saattir dinliyorum.Tabiiki bir etki beklemiyorum hatta bunu karşılıksızda yapıyor olabilirim.Belirli bir güven uyandıktan sonra bende bu şekilde oluyor.Olmasada olur gibi...Rüyalarımda bir değişim olacak mı merak ediyorum...Karakterimde bir eziklik olduğunu sanıyorum yardımı bu yüzden talep ettim ve siteyi buldum.Bulunduğum çevrede arkadaşlarım maddi olarak benden çok daha zenginler,ben ise onlarla istediğim gibi gezemiyorum ve buda bir eziklik yaratıyor diye düşünüyorum.Bilmiyorum bunu yazmamdaki amaç içimi dömek midir yoksa şu anda dinlediğim telkinlerin etkisi midir ama yazmak istiyorum...Bakalım faydasını haftalar sonra görebilecek miyim |
Ynt: sürekli rüyalarımda kavga ediyorum Bende yeniyim Musti.Düzenli olarak ilk dün gece dinlemeye başladım.Ben inanıyorum ki sen bu telkinleri dinledikçe değişeceksin.Artık arkadaşlarının zengin olması sana kendini bu kadar da ezik hissettirmeyecek.Hatta belki de öyle bir an gelecek ki onlar durumları ne kadar iyi olursa olsun senin karakterine, kendinden eminliğine, güçlülüğüne imrenecekler.Bende senin gibi hayattaki bazı durumlarda aynı ruh haline bürünüyorum.Eziklik, kendine hiç güvenmeme, sanki etrafımdaki insanlar benden daha güçlüler onlara karşı çıkarsam kendini daha kötü hissedecek taraf ben olacakmışım gibi.Ama kararlıyım telkinleri sürekli dinleyeceğim.Şu sunumlar için topluluk önünde konuşmayı halledersem ego+suçlulukdan başlayıp devam edeceğim.Bilmiyorum faydası olur mu ama bu durum için ileriki günlerde başkalarının düşüncelerini umursamama telkinini de listeye ekleyebilirsin.Faydası olabilir |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 AM. |