![]() |
isimlerin esması ve ebced değeri |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri Canım geçenlerde başka bir forumda özellikle bebek isimleri ve kişi isimleri ile ilgili bazı yorumlar okuyunca bu konuda biraz gözüm korktu. |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri ne açıdan korktun sweetcim ? esmaların çok faydası var. isme göre okuyunca mı sakıncası olduğunu okudun? bu bilgiyi aldığım kişi işinde uzman biri. ben bir zararı olacağını sanmmıyorum . |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri Esmalarla ilgili değil canım tabiki esmaların bir sürü faydası var. Benim okuduklarım ebced hesabıyla birlikte yıldızname tarzında kişinin hayatıyla ilgili yorum yapıyordu o kişi. İşte bu ismi taşıyan kişinin şöyle bir hayatı olur böyle şeyler yaşayabilir böyle bir karakteri olur vs gibi. |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri isimlerin insanlar üzerinde etkisi olduğuna ben de inanıyorum. benzeri sohbetleri ben de dinledim. her harfin bir enerjisi var. bu kişileri etkiliyor. mesela isminde şu harf varsa kararlı olursun gibi. zaten dinimizde de çocuklara güzel isimler verilmesi tavsiye edilmiş. isimlerin etkisinden sanırım .isminin esmasının ebcediyle okuyunca da kişiye faydası oluyor. |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri bu konu çok hassas benim size tavsiyem sayılara takılmayın daha açıklayıcı bilgi isterseniz özelden yardımcı olabilirim |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri sağolun.ben bir tek ismin esmasında ebced değeriyle okunması gerektiğini düşünüyorum. onun dışındaki esmaları ebced değeriyle okumam zaten. |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri Link ölü Seniha tekrar linki ekler misin ? |
Cevap: isimlerin esması ve ebced değeri sitede sorun var. ana sayfası da açılmıyor. arada bir bakmak lazım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM. |