Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ruhsal Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/)
-   -   Olumsuz düşüncelerinizden kurtulun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/618751-olumsuz-dusuncelerinizden-kurtulun.html)

k.solak 28-05-2011 03:09 PM

Olumsuz düşüncelerinizden kurtulun
 
Olumsuz düşünceleri zihnimizde barındırıyoruz ve onlar bizi mutsuz ediyor. Olumsuz düşüncelerin varlığı göz ardı edilemez. bunları kabul edip, onlarla yüzleşirsek, onları zihnimizden söküp atmamız mümkündür.

Olumsuz ve karamsar tavrımız devam ederse, gönül bahçemizdeki çiçekler yapraklarını ve meyvelerini dökerler. Dökülen yapraklar gönlümüzdeki umutları da alıp götürücektir. Umutlarını kaybeden herşeyini kaybetmiş olur. Önce üzgün olmamızın sebebini, neden öfkelendiğimizi ve neden stret yaparak hayatı kendimiz için zorlaştırdığımızı, tespit edelim. Rahatça düşünüp, karamsarlığın sebebini anlamaya gayret edelim. Sorunu çözebiliyorsak, hiç durmadan çözelim.

Rahat davranın acele etmeyin. Öfke ve endişe sizin, yaşama sevincinizi ve hastalıklara karşı tedavi başarınızı azaltır. Olumlu duygular taşımanız hastalığınızı tedavi etmede etkili olacaktır.

Bütün olumsuzluklar; acılar, başarılar, mutluluk, makam, şan, şöhret, para kısacası yaşamdaki herşeyin gelip geçeceğini unutmayın. Herşeyin bir sonu olduğu gibi, acıların da, olumsuzluklarında sonu olacaktır. Sağlıklı mutlu ve iyi olduğunuz zamanları hatırlayın ve şükredin. Kötü durumlarınızda sakin olun, sabredin ve buda geçer diye düşünün...

Moraliniz iyi olduğu zaman beynimiz, "Endofrin" yani mutluluk hormonu salgılar ve mutlu oluruz.

Zihin olumsuz düşüncelerle dolu olduğunda çevredeki herşeyin de olumsuz yönlerini görürüz.Her insanın dünyaya bakış açısı nasılsa, insanlarıve olaylarıda öyle görür.

Alıntıdır.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.