![]() |
Olumsuz davranışından kurtulmak mı istiyorsun? Arkadaşlar... Üniversiteyi bitireli 6 yıl oldu,o günden beri ben olumsuz davranışlarımla savaş halindeyim.Beni rahatsız eden davranışlardan kurtulmak için çeşitli yöntemler denedim.Huylu huyundan vazgeçmez derler ya, değil, huylu isteyince huyundan vazgeçebiliyor.y789 Etkisini gördüğüm bir yöntemi paylaşmak istiyorum. Rahatsız olduğunuz,yok etmek istediğiniz davranışları listeleyin.... Öncelik sırasına göre 3 davranışı seçin... Bu 3 davranışı 1 ay boyunca yapmamaya çalışın. Her gün, yatmadan önce o davranışları yapıp yapmadığınızı bir deftere not edinin. Bu bir aylık süreyi uzatabilirsiniz de..Kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bir süre sonra olumsuz davranışlarınızdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.Sabır gerek.Ben çok faydasını gördüm. OLUMSUZ DAVRANIŞLAR SİZDEN UZAKLAŞTIKÇA KENDİNİZİ ÖDÜLLENDİRİNalk78 |
Cevap: Olumsuz davranışından kurtulmak mı istiyorsun? teşekkür ederim :)) denemeye değer(; |
Cevap: Olumsuz davranışından kurtulmak mı istiyorsun? Teşekkürler betül hanım Gerçekten işe yarayacağına inanıyorum. |
Cevap: Olumsuz davranışından kurtulmak mı istiyorsun? teşekkür ederim...bir deneyeceğim |
Cevap: Olumsuz davranışından kurtulmak mı istiyorsun? oturduğum sandalye yada koltukta ayağımı sürekli sallarım tempo tutar gibi. birileri yeter artık der o derece ama ben farkında bile değilim çoğu zaman yada dönen bir koltuksa başlarım sallanmaya koltukta. başım dönene kadr basım donunce farkederım. gun içinde çok sık oluyor. bunu hani arada akşamları yazmasamda böyle ay tutup, kendımı kontrol etmeye çalışıyorum yapmamaya ama çoğu zaman farkına varmadan başladıgı için kesin sonuç alamıyorum. ama dışardan kendımı izlemeye çalışıyorum hoş gözükmüo ki bende rahatsızlık olarak görüyorum bunu çok sıkıntılı zamanlarımda edindiğim bir alışkanlık muhtemelen ne zman başladıgını bile kestiremiyorum o derece. ama kurtulmak istiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 PM. |